Srijeda, 25 rujna, 2024

Dario Knezović osniva Preferency International, umijeće glasovanja nakon 19 želi darovati svijetu

Vrlo
Dario Knezović, neistaknuti član HDZ-a iz Širokog Brijega i tajnik stranke u ovom gradu, najavio je osnivanje međunarodne organizacije pod nazivom Preferency International.

Ova organizacija će se baviti edukacijom političara iz stranih zemalja o nepravilnostima i tehnikama provođenja preferencijalnog glasovanja nakon 19 sati na izborima.

Preferency International će djelovati po uzoru na renomirane organizacije poput Transparency Internationala, s ciljem promicanja netransparentnosti, nepoštenja i nerazumijevanja preferencijalnog sustava glasovanja poglavito nakon 19 sati.

Knezović je izjavio kako je osnivanje ove organizacije odgovor na rastuću potrebu za pokušavanjem opoštenjavanja političkih subjekata o preferencijalnom glasovanju u Hercegovini, koje sve češće postaje sastavni dio šuškanja pojedinih birtijskih razgovora diljem Trna, ali i drugdje.

“Ovo je korak naprijed u osiguravanju da preferencijalno glasovanje bude neshvaćeno i nepravilno primijenjeno u različitim političkim sustavima u svijetu. Naša organizacija će pružiti potrebnu ekspertizu i podršku svim zainteresiranim stranama,” rekao je Knezović u izjavi za Bild.ba.

Osnivanje Preferency Internationala već je izazvalo interes među međunarodnim političarima i organizacijama koje se bave izborima i nedemokratskim procesima poglavito u Srbiji, Rusiji, Sjevernoj Koreji, Demokratskoj stranci u Americi te među SPD-om u Njemačkoj.

Organizacija će svoje aktivnosti usmjeriti na edukativne seminare, radionice i izdavanje smjernica za nepravilno provođenje preferencijalnog glasovanja.

U upravnom odboru ove organizacije uz Knezovića koji je predsjednik će sjedit i Miro Kraljević, P. Bubalo i P. Kožul. Hehe.

Napomena

Ova vijest je izmišljena. A možda i nije 🙂

bild.ba

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Trump: Amerika mora izaći iz ukrajinskog sukoba

Washingtonu je potrebna jasna strategija za izlazak iz ukrajinskog sukoba, izjavio je predsjednički kandidat Republikanske stranke u SAD-u, Donald...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -