Srijeda, 26 lipnja, 2024

DRAGANA VRAGANA: Ova srpska umjetnica uzrok je potpunog prometnog kolapsa u Zagrebu u petak i subotu. Zagrebački mediji to nisu dali pustiti u eter…

Must Read

Zagreb je bio poprište kaosa u prometu 3.  i 4.  svibnja, a voditelji radijskih stanica nisu mogli skriti zbunjenost. Dok su se vozači borili s pretrpanim cestama, voditelji su se pitali što se to događa i zašto.

Umjesto da jednostavno priznaju očigledno – da je Dragana Mirković imala koncert – da tisuće njih hrli iz svih smjerova Hrvatske ka Zagrebu i da gužva raste od 16h popodne i ne smanjuje se. Voditelji su se upustili u teorije zavjere o potrebi nove studije prometa u gradu. Ironično, izbjegavali su priznati da su gužve uzrokovane kolonama obožavatelja, uglavnom “turbo Hrvata”,  glasača “pravih hrvatskih stranaka ne ovih izdajničkih”  koji su se uputili u Zagreb.

Jedan hrabri slušatelj pokušao je rasvijetliti situaciju, spominjući da je u koloni kao i deseci njegovih prijatelja iz Slavonije i da su to uglavnom birači desnih stranaka. No, voditelji su brzo prekinuli njegovu izjavu, očito ne želeći otvoriti Pandorinu kutiju istine.

Ovo nas dovodi do starog pitanja – postoji li još uvijek kompleks srpstva u Hrvatskoj?

Čini se da neki i dalje osjećaju inferiornost u odnosu na svoje susjede, dok se priča oko Oluje čini kao napuhan balon koji se ne želi probušiti.

Mi se s tim zapravo slažemo. Jedini Hrvarti koji nemaju kompleks srpstva oni su koji žive na prostoru Prave Hrvatske iliti na teritoriju BiH. Hrvati Perecije su pokoreni i potpuno groomani austrijskom pedofilskom habsburškom politikom. Njihov smisao postojanja, što se Austrije tiče, jeste srbofobija. I to će tako ostati. No ne treba biti nezadovoljan.

Bošnjacima , koje su stvorili kao naciju., Habsburgovci su zadali i srbofobiju i croatofobiju.

Svakome po zadatku.

- Advertisement -

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NATO potvrdio Marka Ruttea za novog glavnog tajnika

NATO saveznici službeno su izabrali danas nizozemskog premijera Marka Ruttea za novog glavnog tajnika NATO-a. Rutteovo imenovanje postalo je formalnost...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -