Srijeda, 29 svibnja, 2024

PREDSJEDNIŠTVO HNS BIH IMA NOVI KMEK: Pozivamo političke lidere na nastavak dijaloga, BiH mora održati pozitivan zamah, kme…

Must Read

Danas je u Mostaru održana 10. redovita sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora na kojoj je govoreno o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini na svim razinama, kao i predstojećim lokalnim izborima i aktivnostima vezanima za usvajanje prioritetnih zakona na europskom putu, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Također, članovi Predsjedništva HNS-a su razgovarali i o nužnosti održavanja stabilnog dijaloga političkih lidera te navodima o sigurnosnoj situaciji u BiH.

Članovi Predsjedništva su govorili o naporima koji se kroz razgovore političkih lidera ulažu u postizanje dogovora i domaćih rješenja kako bi se pozitivni zamah na europskom putu zadržao i kako bi BiH nastavila ostvarivati značajan napredak.

Ususret Lokalnim izborima koji će se u Bosni i Hercegovini održati krajem godine, HNS je naznačio važnost ostvarenja i zadržavanja dobrih rezultata među hrvatskim biračkim tijelom i očuvanje zajedništva hrvatskoga naroda.

-U vremenu kada politički akteri trebaju ostati usredotočeni na postizanje europskih i brojnih socio-ekonomskih iskoraka, Hrvatski narodni sabor poziva na politički dijalog, suzdržavanje od svih zapaljivih retorika, iznalaženje domaćih rješenja o otvorenim pitanjima, kao i održavanje pozitivnog zamaha na unutarnjem i vanjskom planu Bosne i Hercegovine, zaključeno je na sjednici Predsjedništva HNS BiH.

Naš politički komentar je jako kratak: “Zijev”.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Vladajuća koalicija u FBiH demonstrirala čvrstinu, Bećirović stao na stranu bošnjačkih radikala, “zabio nož leđa Nikšiću”

Izbor Marina Vukoje za sudca Ustavnog suda BiH, okončana je višemjesečna trakavica, čiji je ishod donio dvije važne spoznaje....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -