Četvrtak, 9 svibnja, 2024

Nova drama u Hercegovini: Iz automatske puške pucano na vozilo!

Must Read

Danas je viđena nova drama u BiH, kada je muškarac iz automatske puške pucao na automobil!

Policijska stanica Konjic jutros oko osam sati dobila je dojavu o pucnjavi na H.A. (1984.) iz Jablanice, saznaje portal “ Avaza ”.

Prijavio je da je na Ribića mostu na cesti M 17 njemu poznata osoba iz crnog putničkog motornog vozila marke „Mercedes“ pucala iz puške na njegovo vozilo marke „Volkswagen Polo“ u kojem su se nalazili prijavitelj i D.L. (1998.) iz Jablanice.

Također je naveo da se u putničkom motornom vozilu marke „Mercedes“ kao suvozač nalazila i njemu poznata osoba K.A. iz Konjica, te da su se obje osobe uputile u pravcu Konjica. Policijska patrola uočila je navedeno vozilo u ulici Kolonija u Konjicu, koje se uputilo u pravcu ulice Varda, gdje ga je policijska patrola pratila, nakon čega se navedeno vozilo zaustavilo u ulici Musala.

U navedenom vozilu zatečena je vozačica K.S. (1977.) i suvozač K.A. (1981.), obojica iz Konjica, koji su uhićeni. U ulici Varda pronađena je crna automatska puška M 56, kalibra 7,62 milimetra.

Policijska patrola zatekla je prijavitelja na licu mjesta, odnosno u mjestu Ribići, gdje su na njegovom putničkom motornom vozilu marke VW Polo vidljiva oštećenja od upotrebe vatrenog oružja.

Kriminalističko istraživanje nad navedenim osobama je u tijeku.

Napomena: Mediji iz susjedne regije sjeverno, koju zovu Bosna, navode kako se ova drama dogodila u BIH. Nije. Ovo je bilo u Hercegovini.

- Advertisement -

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -