Subota, 19 listopada, 2024

Suljagić je nekada izbacivao Islam iz škola i propagirao umjetnost, danas tvrdi da je umjetnička fotografija bez džamija, fašizam…

Vrlo

Ne prestaje huškačka kampanja u sarajevskim medijima prema Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru zbog promotivnog plakata kojim se poziva za ljetnu školu o metodologiji političkih znanosti koju ovaj Fakultet organizira zajedno s IPSA-om (International Political Science Association) u srpnju, jer na njemu iza Starog mosta “nema džamija”, za koje se tvrdi da su “uklonjene”, kao da se radi o fotografiji, a ne umjetničkom djelu, piše Hrvatski Medijski Servis.

Plakat je umjetničko djelo- a ne fotografija.

Uz ostale javila su se i dva poznata kroatofoba, bivši i sadašnji dužnosnik Komšićevog DF-a Emir Suljagić i Sanel Kajan, koja su se natjecala u osudi “fašističkog plakata”.

“Ovako su bratunački četnici s panorame Bratunca, slikara Huseina Nalića nožem zgulili džamiju. Panorama je bila u hotelu ‘Fontana’ u kojem je Ratko Mladić 1995. godine rekao da ćemo nestati. Naše komšije, i jedni i drugi, vjeruju da je njihovo bazično pravo da nas mrze”, naveo je Suljagić poredeći neuporedivo.

 

Foto: Facebook

Sanel Kajan, zastupnik DF-a u Zastupničkom domu FBiH, reagirao je na, kako piše Slobodna Bosna “skanadalozni plakat” te poručio: “stop lažima”.

“Osnivači Sveučilišta Mostar, a posebno njegovi financijeri, kao i akademska javnost – moraju reagirati na ponovna podmetanja, lažiranja i uvrede ove visokoškolske ustanove. Nedopustivo je da Sveučilište u Mostaru nastavlja nečasne rabote svojih nekadašnjih profesora poznatih po širenju mržnje, netolerancije, fabrikovanja informacija i lažnih objava”, nabrojao je Kajan što sve njegove mrziteljske oči vidješe na plakatu.

Za očekivati je da će ova dvojica “intelektualaca”, a i brojni drugi sarajevski mediji i bošnjački intelektualci sljedećih dana reagirati kada saznaju da postoji na desetine, ako ne i stotine umjetničke slike Starog mosta, na kojima nema džamija, koje su očito, po njihovom tumačenju, “uklonjene”, što se lako može dokazati u usporedbi s fotografijama. Objavljujejemo neke od tih slika, koje smo pronašli na Facebooku. Očekivati je da će nakon ovog otkrića ovi “fašistički slikari”, “falcifikatori” i “mrzitelji Bošnjaka” biti oštro osuđeni i sankcionirani.

Što reći osim sačuvaj nas Bože ljudi zaslijepljenih mržnjom. /HMS/

- Advertisement -

40 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

40 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Izrael izveo osam zračnih napada na Bejrut, Netanyahu najavio nastavak borbi

Izrael je izveo najmanje osam zračnih napada na Bejrut, glavni grad Libanona, dok su se napadi nastavili i na...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -