Četvrtak, 24 listopada, 2024

Trump okrivio Bidena za stradanje američkih vojnika: “Drski napadi su posljedica njegove slabosti”

Vrlo

Donald Trump, bivši američki predsjednik, okrivio je predsjednika SAD Joea Bidena za smrtonosni napad u Jordanu, u kojem su ubijena tri, a ranjeno najmanje američkih 25 vojnika.

– Ovaj drski napad na Sjedinjene Države još je jedna užasna i tragična posljedica slabosti i Joea Bidena. Nikad se ne bi dogodio da sam ja predsjednik – napisao je Trump na Truth Social.

Trump je izrazio svoje duboko suosjećanje nakon ubojstva trojice američkih vojnika.

Podsjećamo, Trump je danas u govoru u New Hampshire istaknuo neke šokantne tvrdnje.

– Željeli smo spriječiti da teror uđe u našu zemlju. Ali nisam mogao o tome pričati jer nisam to želio učiniti. I onda se sljedećeg dana nešto dogodi. Tako sam četiri godine držao jezik za zubima o toj temi. Ali sada stalno pričam o tome. Nismo imali napada. Nismo imali Svjetski trgovački centar. Nismo imali napade kakve ste vi vidjeli, a sigurno ih vidite u drugim zemljama.

Pogledajte šta se događa. Vi se uključujete. Evo nas opet s Bliskim istokom. Potrošili smo 9 milijardi dolara, ubili milijune ljudi, uključujući našu stranu, njihovu stranu, milijune ljudi, 9 bilijuna dolara. Znate što smo dobili? Ništa. Dobili ste smrt, dobili ste krv, niste dobili ništa. Samo smo uzalud potrošili našu krv i naše blago, kako se kaže. A naša krv je važnija od našeg blaga. I to je šteta – kazao je Trump./HMS/

- Advertisement -

1 KOMENTAR

guest

1 Reakcija
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje. Vjenčali su se prije par dana…

Srpski glumac Sergej Trifunović našao se u središtu medijske pažnje nakon što je prijavio svoju suprugu Isidoru za obiteljsko...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -