Petak, 18 listopada, 2024

AUSTRIJA: 18-godišnji Hrvat ubijen petardom

Vrlo

Osamnaestogodišnji Leon M. preminuo je sinoć u njemačkom gradu Koblenzu nakon što je, kako saznaje “Fenix ​​magazin”, eksplodirala improvizirana petarda.

“Svi smo u šoku. Na Koblecu i okolici živi veliki broj Hrvata i svi smo potreseni ovom viješću. Leon je uvijek bio živahan, ali jako dobar mladić, kao i cijela njegova obitelj”, rekao je prijatelj obitelji. žrtvine obitelji.

Prema policijskom priopćenju, eksplozija se dogodila jučer oko 20 sati u Ribenachu, četvrti Koblenz.

“Ovakav incident uvijek je tragičan i ne može se opisati riječima, pogotovo za rodbinu. Ali još jednom pokazuje koliko rukovanje pirotehnikom može biti opasno”, rekao je ravnatelj policije Bjorn Neureuter.

Policija je bila vrlo štura s informacijama o samom događaju, no najavili su da će cijeli slučaj dodatno istražiti.

Tvrde da su poduzeli adekvatne mjere reanimacije, ali mladiću nije bilo spasa.

“Dogodilo se to svega stotinjak metara od obiteljske kuće. Mladići su improvizirali petarde, vjerojatno su ih nestručno izradili. Jedna od tako napravljenih petardi eksplodirala je i teško ozlijedila Leona M”, rekao je prijatelj kuće.

Inače, roditelji nastradalog mladića su iz Jajca u BiH, a njihovi roditelji su u Njemačku došli sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća, piše “Fenix ​​magazin”, prenose Nezavisne.

Sad će se netko pitati zašto države potpuno ne zabrane pirotehniku? Zato što ne zabranjuju ni alkohol ni duhan. Iako sve te stvari ubijaju, profiti koje proračuni ostvare od ovih ubojica, vrijedniji su od života svih tih mladih ljudi. To je procjena naših država. I onaće ostati na snazi.

- Advertisement -

18 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

18 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -