Četvrtak, 19 rujna, 2024

Rasim Bajrović demantirao prodaju hotela. Hotel u Hrvatskoj je u završnoj fazi gradnje, otvaranje u aprilu

Vrlo

Nakon što su mediji objavili da je vlasnik grupacije Europe Rasim Bajrović prodao sarajevske hotele Astra Garni, Astra i Art te da je navodno odsjeo samo u hotelima Holiday i Europe, razgovarali smo s Bajrovićem koji je ove navode kategorički demantirao, prozvavši ih dezinformacija.

“Iznajmio sam dva naša mala hotela na Baščaršiji jednom turskom brendu, koji upravlja s nekoliko hotela u Turskoj. Astra Garni, koji se sada zove Hotel Sahat, iznajmljujem brendu iz Berlina koji ima pet-šest hotela u Berlinu i Frankfurtu. Napravio sam dobru akviziciju u smislu iznajmljivanja, a ne prodaje. Mi smo kao obitelj koncentrirani da kvalitetno vodimo Europu i Holiday Inn, jer to su veliki hoteli, to je industrija… Samo su nam mali hoteli malo smetali”, rekao je Bajrović za etto.ba.

Dodao je da je njihov hotel u Hrvatskoj u završnoj fazi izgradnje te da će najvjerojatnije biti iznajmljen grupi iz Berlina.

“Izvrsni su. Ući ćemo u partnerske odnose. Svečano otvorenje trebalo bi biti u travnju. Hotel je sada u fazi opremanja, au pregovorima smo s grupom. U najmu su i prostori Cineplexxa i Crvene jabuke. Osnovna djelatnost nam je hotelijerstvo, a ostale dvije su iznajmljivanje i izgradnja objekata za tržište ili naše potrebe. Ništa nije na prodaju”, dodao je Bajrović za naš portal.

- Advertisement -

2 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -