Četvrtak, 19 rujna, 2024

Kojović otkrio šta mu je Dodik obećao, pa govorio o izbornoj reformi

Vrlo

Naša stranka je jedina uputila prijedlog u proceduru i naš prijedlog je indirektni izbor članova predsjedništva iz FBiH, kazao je Kojović.

Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke u Predstavničkom domu PS BiH, izjavio je kako mu je predsjednik RS Milorad Dodik obećao popunjavanje Ustavnog suda BiH i da su se nakon tog dogovora rukovali.

Međutim, Dodik sada priča drugu priču.

  • Sada vidim da govori da to neće uraditi. Kako da se dogovorimo kada se ne poštuje ono što se dogovorimo? Koji je smisao pregovora, razgovora i dogovora, ako ono oko čega se dogovorimo i rukujemo se ne ispoštujemo, rekao je Kojović.

Govoreći o izmjenama Izbornog zakona, on kaže kako bi se o tome veoma lako moglo razgovarati, ali da u tome ne vidi poentu ako se dogovori ne poštuju.

Kada je riječ o Izbornom zakonu i Draganu Čoviću, Kojović kaže kako lideru HDZ-a nisu ništa obećali u vezi izborne reforme.

  • I teško da će biti ispunjeno na način kako su neki ljudi u HDZ-u razmišljali da Hrvati na biračkim mjestima glasaju za kandidate koji dolaze iz hrvatskog naroda, da se radi neka nova podjela, nove izborne jedinice… Naša stranka je jedina uputila prijedlog u proceduru i naš prijedlog je indirektni izbor članova predsjedništva iz FBiH, kazao je on.
- Advertisement -

2 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Biskup Palić objavio dekret o duhovnom iskustvu vezanom za Međugorje

Nakon što je Dikasterij za nauk vjere, 19. rujna 2024. izdao Notu „Kraljica mira – o duhovnom iskustvu vezanim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -