Četvrtak, 19 rujna, 2024

SARAJEVO Djelatnici Ministarstva kulture FBiH i gosti podijelili radost Božića

Vrlo

Federalno ministarstvo kulture i športa sinoć je organiziralo prvo druženje na otvorenome za djelatnike i brojne goste iz društvenog, akademskog, umjetničkog i političkog života FBiH i BiH „U susret Božiću“, na šetnici ispred Ministarstva.

Mnogobrojni gosti podijelili su s ministricom Vlaisavljević i djelatnicima Ministarstva radost predstojećih blagdana uz prigodnu glazbu i tople napitke, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Među uzvanicima je bio i monsinjor Ivo Tomašević, tajnik Biskupske konferencije BiH koji se obratio medijima.

Nazočnima se obratila i ministrica koja nije krila zadovoljstvo zbog prvog ovakvog druženja u organizaciji Ministarstva:

„I evo, zaokružujući ovu godinu želimo svima vama, vašim obiteljima, svima onima koje volite i koji vas vole poželjeti obilje blagodeti Božjeg blagoslova, ljubavi i radosti i da predstojeće razdoblje bude razdoblje ispunjenja vaših želja. Federalno ministarstvo kulture i sporta će i dalje nastojati oplemenjivati ovaj prostor, njegovati raznolikost, sve naše različitosti i neka prvo Božićno druženje ovdje ispred Ministarstva pošalje najljepšu poruku, poruku ljubavi, mira, razumijevanja i tolerancije“ poručila je ministrica Vlaisavljević.

Druženje je nastavljeno uz Božićne pjesme, blagdanske tople riječi uz prigodnu atmosferu kojom je otvorena nova stranica obilježavanja blagdana Božića u Ministarstvu i Sarajevu.

Brojni žitelji Sarajeva i turisti su se pridružili proslavi, čime su doprinijeli još uspješnijoj realizaciji Božića na otvorenom./HMS/

- Advertisement -

1 KOMENTAR

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Biskup Palić objavio dekret o duhovnom iskustvu vezanom za Međugorje

Nakon što je Dikasterij za nauk vjere, 19. rujna 2024. izdao Notu „Kraljica mira – o duhovnom iskustvu vezanim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -