Petak, 20 rujna, 2024

Sahranjen je trostruki ubojica iz Gradačca Nermin Sulejmanović

Vrlo

Trostruki ubojica iz Gradačca Nermin Sulejmanović je nakon četiri mjeseca pokopan. Njegovo tijelo nalazilo se u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla te su prije nekoliko dana članovi njegove obitelji preuzeli tijelo.

Podsjetimo, Sulejmanović je 11. kolovoza ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te Denisa i Đengiza Ondera. Također, ranio je tri osobe. Ubojstvo supruge prenosio je uživo na Instagramu. Naposljetku je Sulejmanović počinio samoubojstvo.

Kako je za N1 BiH potvrdio Faruk Latifović, ravnatelj Komemorativnog centra Tuzla, članovi Sulejmanovićeve obitelji su u petak preuzeli njegovo tijelo. Članovi obitelji su platili dosadašnje troškove držanja Sulejmanovićevog tijela u hladnjači.

S obzirom na to da je Sulejmanovićevo tijelo bilo u hladnjači četiri mjeseca, dug je iznosio preko 2500 eura. Ranije se izvještavalo da će trošak čuvanja tijela ubojice u hladnjači morati platiti građani Gradačca, ali to je ipak učinila Sulejmanovićeva rodbina.

Dan u Komemorativnom centru košta gotovo 21 euro./HMS/

- Advertisement -

17 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Intervju s Vatikanskim Insajderom: Uvidi o Međugorju i Kulturnim Nuanse

Intervju: Pajdo more li kratki  interview. I da mi se predstaviš.. Vatikanski Insajder: Naravno, drago mi je! Ja sam insajder...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -