Petak, 18 listopada, 2024

Dubrovčanin oteo djevojku u Trebinju, specijalci ga priveli skoro golog

Vrlo

Trebinjska policija uhitila Dubrovčanina osumnjičenog za otmicu djevojke. Osumnjičenik je priveden u prostorije Policijske uprave Trebinje. U trenutku privođenja na sebi je imao samo donje rublje i bio je bos, javlja Atv Banja Luka.

Nadležni tužitelj ga tereti za protupravno oduzimanje slobode. Kod osumnjičenika je pronađena i droga. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su jutros zaprimili dojavu o mogućoj otmici 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Dubrovački policajci odmah su kontaktirali kolege iz Trebinja, koji su brzom akcijom uhitili otmičara. Do navodne otmice nije došlo na području Hrvatske, nego Bosne i Hercegovine. Prema informacijama kojima raspolaže dubrovačka policija, 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena.

Otmičar je, kako se doznaje, u Trebinju bio smješten u jednom apartmanu, gdje je i lišen slobode. S njim je pronađena i djevojka. U tijeku je kriminalistička obrada./HMS/

- Advertisement -

16 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

16 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -