Četvrtak, 19 rujna, 2024

ZAŠTITNIK NACISTIČKOG ČASNIKA I NJEGOVE KUME: BH Premijerka ne bi se smjela fotografirati sa Švabom koji promovira nacizam i silovanje Srpkinja u nazi logoru pod kontrolom vjenčanog kuma Štefice Galić

Vrlo

 

Saracen je promotor Štefice Galić i njenog filma u kojem se slavi nacistički HOS. Te u kojem silovatelj zatočenih Srpkinja, kum Štefice Galić, odbjegli ratni zločinac biva predstavljen kao humanist ili pak svjedok humanizma. A zapravo je serijski silovatelj koji se svojim žrtvama predstavljao kao nacistički časnik. Bio je pod zapovjedništvom Alije Izetbegovića. Danas se krije u Njemačkoj a Saracen je cijeloj ekipi filma isposlovao zaštitu Bundestaga.

Srbi u BIH pretrpjeli su previše udara njemačkog nacizma. Kako BH premijerka predstavlja i njih dužna je se ispričati javnosti zato što je ugostila ovo političko Štefičino smeće.

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu sa specijalnim izaslanikom Vlade SR Njemačke za zapadni Balkan Manuelom Sarrazinom o ubrzanju euroatlantskih integracija BiH.

Krišto je upoznala Sarrazina s trenutačnom političko-gospodarstvenom situacijom u našoj zemlji, procesima uspostave vlasti na svim razinama i prioritetima rada Vijeća ministara BiH. Istaknula je neupitnu opredijeljenost Vijeća ministara BiH za ubrzanje euroatlantskih integracija.

Dodala je kako je suradnja država regije kroz platformu Berlinskog procesa za Bosnu i Hercegovinu esencijalan alat tješnjeg sinkroniziranja regije s EU, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Krišto je zahvalila SR Njemačkoj na nesebičnoj i kontinuiranoj potpori Bosni i Hercegovini kroz jačanje pravosuđa, potporu reformskim procesima i kroz snažno zagovaranje europskog puta naše zemlje.

Naglasila je da je pomoć prijatelja veoma značajna u stabiliziranju političkih prilika u Bosni i Hercegovini, ali da se trajni mir i stabilnost trebaju graditi iznutra, dogovorom legitimnih političkih predstavnika naroda na svim administrativno-političkim razinama, kao i implementacijom najviših europskih standarda u sustav izbornog zakonodavstva./HMS/

- Advertisement -

9 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Biskup Palić objavio dekret o duhovnom iskustvu vezanom za Međugorje

Nakon što je Dikasterij za nauk vjere, 19. rujna 2024. izdao Notu „Kraljica mira – o duhovnom iskustvu vezanim...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -