Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Pernar: “Operacija ne ide po planu, ne puštaju me u Zambiju!”

Vrlo
- Advertisement -

Ivan Pernar, nekadašnji saborski zastupnik i bivši član Živog zida, tvrdi da mu zambijske vlasti ne dopuštaju ulazak u tu zemlju te da mu prijeti deportacija.

“Dragi prijatelji, operacija Z, nažalost, ne ide po planu, zaglavio sam u imigracijskoj službi i ne puštaju me u zemlju, žele me deportirati nazad istom rutom kojom sam došao. Povratni let će vjerojatno bit već u popodnevnim satima”, napisao je Pernar na Telegramu.

Pernar je u Zambiju, podsjetimo, navodno otputovao kako bi svjedočio na sudu vezano za slučaj uhićenih Hrvata, koji se već mjesecima nalaze u Africi pod otpužbom za trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata.

Prije svega ovoga, inače, Pernar je podnio kaznenu prijavu DORH-u zbog četiri para iz Hrvatske koji su posvojili djecu iz Afrike. “Rekao sam – gledajte, zna se da se iz tog Konga ne mogu posvajati djeca. Tamo ne mogu ni homoseksualci ni transrodne osobe posvajati djecu. Jasno je da dva od četiri para nisu upisana u registar posvojitelja”, rekao je nedavno Pernar.

- Advertisement -
guest

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Dokumentarac Matta Walsha ‘Jesam li rasist?’ dosegnuo rekordnu zaradu unatoč ignoriranju ‘mainstream’ platformi

"Matt Walshov dokumentarac 'Jesam li rasist?' ostvaruje rekordnu zaradu unatoč ignoriranju mainstream medija" Dokumentarni film konzervativnog komentatora Matta Walsha, "Jesam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -