Četvrtak, 17 listopada, 2024

Pronađena su tijela novinara Anadolije Buraka Milija, njegove supruge i petomjesečne kćerke

Vrlo

HATAJ – U razornom potresu koji je pogodio jug Turske poginuli su i novinar Anadolije Burak Mil, njegova supruga i njihova petomjesečna beba.

Burak Milli (31), njegova supruga Aysen Milli (30) i kćerka Eylul Lina ostali su ispod ruševina zgrade u ulici Ibrahim Karaoglanoglu, u četvrti Iskenderun u Hatayu.

Timovi za potragu i spašavanje i volonteri naišli su na beživotna tijela obitelji Milli tri dana nakon potresa. Njihova su tijela prebačena u mrtvačnicu.

Burak Mili, koji je diplomirao na sveučilištu “Mustafa Kemal” u Iskenderunu, pratio je događanja na sirijskoj granici tijekom svoje karijere.

Mili, koji je bio i ratni novinar, iza sebe je ostavio velik broj vijesti i reportaža, ali i fotografija, koje su se često pojavljivale u svjetskim medijima.

Veliku pozornost izazvala je njegova fotografija bespilotne letjelice TB2 Bajraktar ispred punog mjeseca koju je snimio tijekom akcije “Maslinova grančica” 2018. godine.

- Advertisement -
guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Španjolski ples Avde Avdića: Diplomatska fikcija i stvarnost političkog sukoba

Avdo Avdić, majstor spina i mag kreature bosanskohercegovačke političke stvarnosti, ponovno je uspio podignuti medijsku buru na pozornici međunarodne...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -