Petak, 18 listopada, 2024

TKO JE UGUŠIO IVANU U STANU? Policija na tragu ubojice…

Vrlo

Određeni tragovi ostavljeni u iznajmljenom stanu Ivane K. (27) na Zvezdari u Beogradu, gdje je 24. prosinca pronađena mrtva, trebali bi policijske inspektore odvesti do njezina ubojice.

Obdukcijom je utvrđeno da je djevojčica ugušena davljenjem, pa je protiv nepoznate osobe pokrenuta istraga za ubojstvo. Svakodnevno se radi na identifikaciji i otkrivanju počinitelja.

Svi DNK tragovi, koji su pronađeni u njezinom stanu, uspoređuju se s DNK određenih ljudi koji su bili u njenom okruženju, kao i s DNK bazom podataka policije. Također, provjerom baznih stanica mobilne telefonije pokušava se utvrditi tko se u tom trenutku nalazio u krugu zgrade u kojoj je živjela. Pretpostavlja se da je ubijena dva dana prije nego što je pronađena, jer se roditeljima i braći dva dana nije javljala na telefon.

Također, policija provjerava sve njezine kontakte i komunikaciju, kao stručnjaci i njezin telefon ne bi li neke poruke ili možda pozivi upućivali na mogućeg ubojicu.

Ivana Krivokapić studirala je u Beogradu, a kako se nije javljala na telefon, njezina obitelj se zabrinula. Pozvali su rodbinu, koja je otišla u stan, no on je bio zaključan i nitko im nije otvorio vrata. Tada su ga kroz prozor uspjeli vidjeti kako leži na krevetu. Nakon toga je vrlo brzo stigao vlasnik stana, ali i policija, pa su ušli unutra i pronašli djevojku mrtvu. Na prvi pogled nije imala vidljivih ozljeda, no obdukcijski nalaz kaže da se ugušila. Prema nekim neslužbenim informacijama, koje se pojavljuju u javnosti, navodno je ugušena jastukom ili nekom krpom.

Prve sumnje su da ju je ubio netko koga poznaje i pustio u stan. U stanu nije bilo nereda, a ključ od stana nije pronađen u vratima. To ukazuje da je ubojica zaključao vrata i pobjegao s ključem.

Kamere tragaju za počiniteljem
Susjeda je policiji ispričala da se te večeri iz njenog stana čula buka kao da se s nekim svađala. Policija je uzela snimke i sa svih okolnih nadzornih kamera, kako bi se vidjelo tko je tog dana ulazio i izlazio iz zgrade te vidi li mu se lice, pišu Novosti.

Ivana K. pokopana je 27. prosinca na groblju u Lovćencu.

- Advertisement -

8 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -