Petak, 18 listopada, 2024

Krišto dobila gotovo sva imena kandidata za ministre

Vrlo

SARAJEVO- Novoimenovana predsjedavajuća Vijeća ministara Borjana Krišto potvrdila je da je dobila sva imena kandidata za ministre i zamjenike ministara u novom sazivu, osim prijedloga koji očekuje iz Republike Srpske za ime ministra. za ljudska prava i izbjeglice.

– Jutros sam dobila sva imena, još treba da dobijem jedno iz Republike Srpske, dok sam imena prijedloga ministara i zamjenika u ime “osmorke” jutros dobila. Svi ti prijedlozi nisu propraćeni obrascima, očekujem da će potpuno kompletirati svoju dokumentaciju u narednim časovima, koju ćemo mi sa nivoa Savjeta ministara nadležnim institucijama uputiti na provjeru – pojasnila je Krištova za BHRT.

Navodi kako očekuje da će proces biti doveden do kraja kako je predviđeno Zakonom o Vijeću ministara.

– Rok za provjeru imena ministara i zamjenika je 30 dana i ne vjerujem da će biti odgode. Vremena ima na pretek jer su prošli tjedan dostavljeni prijedlozi ostalih stranaka HDZ BiH i SNSD. Pa su institucije krenule u provjeru – istaknula je Krishtova.

SNSD je u dogovoru s predstavnicima “osmorke” danas dostavio novi prijedlog kandidata za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Vijeću ministara – Sevlida Hurtića.

- Advertisement -
guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -