Petak, 18 listopada, 2024

Djed savjetuje muškarcima: Ne tražite slabiju ženu da njome vladate, nego jaču kojoj ćete se diviti

Vrlo

Osvojiti ženu i živjeti sa ženom može biti pravi raj, ali samo za muškarca koji to zna cijeniti.

Kakvu ženu tražiti: Traži onu koja je bolja od tebe. Jednostavno je. Mnogi traže slabijeg da vladaju, ti tražiš boljeg da mu se diviš. Potražite ženu kojoj ćete se diviti zbog malih stvari koje radi, graciozno i ​​zanimljivo. 

Cijenite kod nje ne samo njenu ljepotu, već i inteligenciju, manire i odnos prema obitelji i prijateljima. Kad nađete takvu osobu, automatski ćete i sami poželjeti postati bolji. Vaša želja da zbog toga postanete bolji doprinijet će vašem razvoju. 

Ostalo je nevažno. Kako se trebamo ponašati? Budite gospoda. Pridrži joj vrata, pomozi joj nositi stvari, privuci joj stolicu, ako joj je hladno ponudi joj svoju jaknu. Pohvalite je kako dobro izgleda. Ponašajte se s njezinim roditeljima s poštovanjem. 

Ponašajte se s njezinim roditeljima s poštovanjem čak i kad nisu u blizini, čak i ako je ljuta na njih. Priredite joj iznenađenja bez razloga. Ne morate čekati rođendane da biste je obradovali. Nemoj joj pričati o svojim avanturama s bivšim ženama. 

Nasmijte je svaki dan, jer njeno srce je ranjivo i često povrijeđeno. Potaknite je da teži svojim ciljevima. Potaknite je da isprobava nove stvari – to će je učiniti boljom osobom. Uvijek poštujte njezino mišljenje i odluke. Ako možete učiniti 80% stvari s ovog popisa, voljet će vas i bit ćete središte njezina svijeta.

- Advertisement -

6 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -