DALIĆ: Ne idemo na bod, moramo igrati kao protiv Kanade i rješiti utakmicu u našu korist

<mailto:?subject=DALI%C4%86:%20Ne%20idemo%20na%20bod,%20moramo%20igrati%20kao%20protiv%20Kanade%20i%20rje%C5%A1iti%20utakmicu%20u%20na%C5%A1u%20korist&body=https://hms.ba/dalic-ne-idemo-na-bod-moram…> Od 16 sati Hrvatska, u Skupini F Svjetskog nogometnog prvenstva igra protiv Belgije. Hrvatska je na čelu skupine s 4 boda, koliko ima i Maroko, s tim da Hrvatska ima bolju gol razliku. Belgija je na 3 mjestu s tri boda, dok je Kanada na posljednjem mjestu bez bodova, piše Hrvatski Medijski Servis.
Hrvatska je u prvoj utakmici remizirala protiv Marka (1:1), protiv Kanade su briljirali (4:1), a navijači Hrvatske priželjkuju da Vatreni poslijepodne ponove takvu igru.
“Odlučujuća utakmica za prolazak skupine protiv druge momčadi svijeta, koja je četiri godine bila prva. Da smo birali, ne bismo htjeli ovu utakmicu da odlučuje. Očekujemo tešku utakmicu, nećemo se opustiti malo lošijim njihovim utakmicama. I njima je to jako važna utakmica”, izjavio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić i dodao:
“Spremni smo, idemo probati riješiti utakmicu u svoju korist. Neće biti lako. Ne idemo na bod, koji bi nam bio dosta za prolaz. Takva igra donosi nešto loše. Moramo igrati kako smo protiv Kanade. Digli smo kriterije. Dobro smo odigrali protiv Kanade. Vidjet ćemo što ćemo napraviti. Nemamo razlog puno mijenjati.”/HMS/