Subota, 4 svibnja, 2024

Elegantne dame: Pogledajte kako je izgledao susret Sanje Musić Milanović i španjolske kraljice

Must Read

Već danima se  najavljuje dolazak ‘jedne od najljepših i najelegantnijih žena svijeta‘ u Hrvatsku. Španjolsku kraljicu Letiziju (50) često nazivaju španjolskom Kate Middleton, a njezini modni odabiri redom dobivaju hvalospjeve modnih znalaca.

Njezin dvodnevni posjet Hrvatskoj, u pratnji supruga, kralja Filipa VI., izazvao je veliko zanimanje novinara. Za današnji svečani dolazak na Pantovčak odabrala je decentnu kombinaciju – reprizirala je tamnozelenu haljinu na preklop koju je već nosila na misi zadušnici za britanskog princa Philipa, prenosi Jutarnji.hr

Prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović (53) odjenula je pak klasičnu, tamno plavu haljinu na kopčanje.

Susret prve dame i španjolske kraljice ispred Pantovčaka, po izlasku kraljevskog para iz automobila, bio je poprilično srdačan. Fotoreporteri su snimili njihov prisan zagrljaj pod kišobranima.

 

Dvije dame očito su se zbiližile prilikom ranijeg susreta. Naime, krajem lipnja brojni svjetski čelnici sudjelovali su na summitu NATO-a u Madridu, gdje je domaćin bio španjolski kraljevski par.

Kraljica je organizirala brojne aktivnosti za supruge svjetskih čelnika, a ostat će zapamćena fotografija iz Kraljevskog kazališta. Sanja Milanović i tada je oduševila u predivnom crvenom odijelu domaćeg modnog brenda Varteks, dok se fotografirala pokraj prve dame Francuske Brigitte Macron i kraljice Letizije.

- Advertisement -

19 COMMENTS

  1. Samo neka pita možemo li dobiti još kredita, jer ne znam kako ćemo da vratimo dug, koji se nezaustavljivo penje na 100 milijardi Eura. Fino izgledaju ovdje, ali nam hitno treba novi kredit za proračun, jer želimo da živimo iznad naših mogućnosti i da budemo kao elegantni Nijemci ili odmjereni Britanci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -