Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Novaković Bursać: Trivić nastavlja s napadima na republičke institucije

Must Read

Ako Trivićeva doista tako misli i izjavljuje, neka se ponaša kao intelektualka kakvom se predstavlja i navede barem jedan primjer gdje su pod ‘režimima’ oporbeni zastupnici birani za redovite sveučilišne profesore poput nje ili suce Ustavnog suda. poput nekih zastupnika SDS-a. S obzirom da takvih primjera nema u svijetu, onda bi Jelena Trivić, kao intelektualka kakvom se predstavlja, morala prepoznati logičan slijed: ili nije opozicionar ili u Republici Srpskoj nema “režima” – rekao je Bursać za Srna.

Ona je naglasila da predizborna kampanja jeste period kada se očekivano čuju teške i grube riječi, ali ovo što radi Јelena Trivić, u nedostatku jasnih stavova i konkretnih rezultata, predstavlja nastavak udara na najznačajnije institucije Republike Srpske po nalogu i za račun onih koji Republici ne žele ništa dobro.

Mirko Šarović rekao je sinoć da “nije znao” za tribinu na RTRS-u, u kojoj je trebao sudjelovati s kandidatima SNSD-a Željkom Cvijanović i DNS-a Nenadom Nešićem, iako je poziv upućen 19. kolovoza.

Prethodno je Trivić na Facebooku objavila da ni ona ni Šarović ni Nebojša Vukanović neće gostovati na “režimskoj” televiziji. A Vukanović je Trivića uskratio, ponudivši se da učestvuje u bilo kakvoj debati na RTRS-u.

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. Puna podrska Zeljki Cvijanovic.
    Buduca predsjednica Bosne i Hecegovine!
    Tekbir. Allahu Ekber ❗
    Tekbir. Zeljka Ekber !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

NAVIJAČKE OSVETE NE PRESTAJU? Travnjak stadiona Rođeni uništen kiselinom bačenom iz drona

Nepoznate osobe su po neslužbenim informacijama sinoć dronom uništile teren na stadionu Rođeni, domu FK Velež, piše Sportsport.ba. Oštećenja su vidljiva,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -