Novaković Bursać: Trivić nastavlja s napadima na republičke institucije

Ako Trivićeva doista tako misli i izjavljuje, neka se ponaša kao intelektualka kakvom se predstavlja i navede barem jedan primjer gdje su pod ‘režimima’ oporbeni zastupnici birani za redovite sveučilišne profesore poput nje ili suce Ustavnog suda. poput nekih zastupnika SDS-a. S obzirom da takvih primjera nema u svijetu, onda bi Jelena Trivić, kao intelektualka kakvom se predstavlja, morala prepoznati logičan slijed: ili nije opozicionar ili u Republici Srpskoj nema “režima” – rekao je Bursać za Srna.

Ona je naglasila da predizborna kampanja jeste period kada se očekivano čuju teške i grube riječi, ali ovo što radi Јelena Trivić, u nedostatku jasnih stavova i konkretnih rezultata, predstavlja nastavak udara na najznačajnije institucije Republike Srpske po nalogu i za račun onih koji Republici ne žele ništa dobro.

Mirko Šarović rekao je sinoć da “nije znao” za tribinu na RTRS-u, u kojoj je trebao sudjelovati s kandidatima SNSD-a Željkom Cvijanović i DNS-a Nenadom Nešićem, iako je poziv upućen 19. kolovoza.

Prethodno je Trivić na Facebooku objavila da ni ona ni Šarović ni Nebojša Vukanović neće gostovati na “režimskoj” televiziji. A Vukanović je Trivića uskratio, ponudivši se da učestvuje u bilo kakvoj debati na RTRS-u.