Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Mladić iz Ilijaša, nakon svađe zbog djevojke, ubijen ubodom u srce

Must Read

Još se utvrđuje identitet mladića iz Ilijaša koji je kasno sinoć iza ponoći svirepo ubijen nožem ubodom direktno u srce. Prema informacijma očevidaca u ulici Alije Izetbegovića došlo je do prepireke  i svađe trojice mladića iz Makedonije i dvojice lokalnih mladića u neposrednoj blizini bivše Poreske uprave u ovom gradu. Navodno da je svađa počela zbog djevojke.

Očevici kažu da je jedan od Makedonaca u jednom trenutku izvadio nož i udario u srce mladića iz Ilijaša koji je pao i na mjestu ostao mrtav. Nakon deset minuta prevezen je u Dom zdravlja Kakanj gdje je dežurni ljekar mogao samo konstatovati smrt. Drugi momak S.Š iz Kaknja (34) zboden je u vrat i dva puta u predjelu leđa. I on je od zadobijenih rana pao i, nezvanično, jedan od policajaca koji je dotrčao na mjesto ovo događaja odnio je u rukama povrijeđenog do Doma zdravlja Kakanj odakle je transpotrovan u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Tokom noći nad njm su izvršene tri operacije i nakon toga prevezen je u KCUS u Sarajevo i prema posljednjim informacijima nalazi se van životne opasnosti. Da se radilo o teškim povredama govori i podatak da je primio 1,7 litra krvi tokom operacije.

Odmah po dojavi o ovom teškom ubistvu policija je privela dvije osobe osumnjičene za ubistvo i to S.J (48) i A.V (18) iz Makedonije. Nakon davanja iskaza odmah su predati nadležnom Kantonalnom tužilaštvu u Zenici. Istraga o vom nemilom događaju je u toku.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -