Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Kod nas na pumpama cijene rastu i kad je obrnuta situacija na međunarodnim tržištima, zato se psihički pripremite za nova poskupljenja

Must Read

Na londonskom je tržištu cijena barela porasla u odnosu na prethodno zatvaranje za 1,19 dolara, na 116,28 dolara. Jučer je zaključila trgovinu u plusu 1,97 dolara.

Na američkom se tržištu barelom danas trgovalo po 96 centi višoj cijeni, od 110,53 dolara. Jučer je zaključio trgovinu u plusu 1,95 dolara.

Podršku cijenama pružila su jučer strahovanja trgovaca da bi ionako tijesna opskrba mogla biti dodatno smanjena nakon što su vodeća svjetska gospodarstva, okupljena u skupini G7, poručila da će dodatno ograničiti prodaju, ali i cijene ruske nafte.

Čelnici članica G7 pojasnili su u utorak da će razmotriti mogućnost zabrane transporta i osiguranja ruske nafte ako njezina cijena premaši određeni limit kako bi pojačali pritisak na Moskvu zbog ruske invazije na Ukrajinu.

- Advertisement -

5 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Rezolucija o Srebrenici: Nova prilika za pravdu ili iskra novih sukoba?

U posljednje vrijeme, tema genocida u Srebrenici ponovno je u središtu međunarodne pažnje. Dok svijet raspravlja o izglasavanju nove...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -