Utorak, 22 listopada, 2024

HDZ BiH: “Izražavamo neshvaćanje!”

Vrlo

Kažu da je ova stranka “uvijek predvodila u zaštiti Daytonskog mirovnog sporazuma, Ustava i svih temelja BiH”. Idu tako daleko da kažu da je Čavara, umjesto sankcija, trebao dobiti zahvalnicu.

Izražavamo neshvaćanje objavljenih sankcija od strane SAD-a predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari, posebno zbog navedenih razloga.

Ako je išta trebao dobiti, kao politički dužnosnik i predsjednik Federacije BiH, onda je to zahvala za očuvanje Daytonskog mirovnog sporazuma.

Ističemo, jasno i nedvosmisleno, da djelovanje predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare nisu nikada imali naznake ugroze Daytona, a kao najjača politička stranka koja zastupa legitimnu volju hrvatskog naroda stojimo iza svih političkih odluka, posebno nepristajanja na kršene Ustava i zakonskih propisa”, navode iz stranke HDZ.

Kažu da su navedene sankcije “očigledno produkt nastojanja bošnjačkih radikalnih unitarista koji međunarodnim dužnosnicima prenose jednostrane stavove i sliku unutrašnjih problema u BiH.”

“Žao nam je jer su ove sankcije isforsirane upravo zbog prenesenih stavova jedne politike u BiH.

HDZ BiH neće posustati u obrani temelja naše domovine i njenoj izgradnji u duhu Daytona putem euroatlanskih integracija”, dodali su iz HDZ-a.

Podsjetimo, jučer su SAD sankcije, osim Čavare, uvele i ministru zdravlja RS-a Alenu Šeraniću.

- Advertisement -

26 KOMENTARI

    • Hrvati su udruženo primili 700 000 Bošnjaka u Hotele na more. Čuvali ih od ratnih strahota. Stisnuli Srbe u Krajni i u BIH (dražali su 72% Bih), priveli rat kraju. A ako su ti Hrvati udruženi zločinački podhvat, srbi nemaju takvu osudu, prigli srbe, budi dosljedan svom neznaju i budi mali instrument amaričkog stroja kojem stabilnost jedino odgovara u njihovoj kući.

      • Pa kako sad Gogi? Kada se pročitaju članci od ovog smeća od portala rekao bi da BH Hrvati i BH Srbi nisu nikada ratovali. To i jeste jedino šta vam je još preostalo, patetika i igranje na emocije “Ali, ali mi smo primili Bošnjake na more” jer ste politički totalno izgubili

        • Kad je smeće šta koji k.u.r.a.c visiš na njemu dan i noć .O.d.j.e.b.i. na klix i uživaj tamo si svoj na svome
          Uživajte bez hrvata ,a i mi ćemo bez vas uživati

      • Ma mi smo pojeli goovno što ih nismo bacili u more :( … ali … Pohlepni Starac i njegove vizije :( …

    • Hdz tražili ste gledajte .Eto vam vaši prijatelji muslimani .
      Mogli smo davno imate Herceg bosnu .Baš su vas bakir i njegova svita namagarčili i to pošteno.
      Peglate se snjima ima 30 godina
      Šutite a oni osudiše sve naše generale ,a odbranili ih u ratu od srba .Eto vam muslimani pa vi igrajte kako oni sviraju ,e tako vam i treba nesposobnjakovići.

  1. da je HDZ hrvatski vec 2018 bi napustio sve institucije tzvFederacije ukljucujuci i dom naroda, a posto je bosnjacka podruznica to se nece desiti.

  2. Sad je pitanje ide li HDZ BiH u dalje lizanje *pka Andreju i njegovim nalogodavcima, ili jednostavno treba obznaniti da turistu na privremenom radu u OHR ne prizna kao VP. Kladim se na ovo prvo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Последняя новост

MIŠETIĆ IZNIO VRLU VAŽNU INFORMACIJU: Bošnjaci su u Washingtonu bili ti koji su 1994. zagovarali i uveli etnički princip u BIH . Sad optužuju...

Na platformi X ponovno je izbila žustra rasprava o presudi Europskog suda za ljudska prava u slučaju "Slaven Kovačević"....
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -