Nedjelja, 19 svibnja, 2024

CRNADAK: Koga je avion Vlade RS vozio na aerodrom pored Londona?

Must Read

Igor Crnadak, saborski zastupnik u Srpskoj i potpredsjednik PDP-a, tvrdi da su dužnosnici SNSD-a upleteni u brojne malverzacije s pojedincima i tvrtkama iz Velike Britanije te se sada pokušavaju osloboditi odgovornosti po principu ‘drži lopova’.

“Jedna od najvećih prevara je famozno zaduživanje na Londonskoj burzi, gdje još nismo čuli od Željke Cvijanović i Milorada Dodika tko su misteriozni kupci obveznica Republike Srpske i koji će u Srpskoj zaraditi 70 milijuna eura”, rekao je Crnadak. .

Dodao je da je “zato važno dobiti odgovor na pitanje zašto je avion Vlade Republike Srpske u to vrijeme u nekoliko navrata letio na aerodrom Bigging Hill, 25 kilometara od Londona, i koga je prevozio, što sam danas, u formi poslaničkog pitanja, pitao predsjednika Vlade Republike Srpske”.

“Narod Srpske želi pravdu, pa će nakon 2. listopada krenuti sustavna i organizirana pljačka Republike Srpske i vraćanje opljačkanog novca u narodni proračun. Svi koji su imali nečasnu ulogu trebaju biti zabrinuti, jer nova vlast neće praviti kompromise sa kriminalcima i razbojnicima.” a jedini partner će nam biti narod”, zaključuje Crnadak.

- Advertisement -

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Rezolucija o Srebrenici: Nova prilika za pravdu ili iskra novih sukoba?

U posljednje vrijeme, tema genocida u Srebrenici ponovno je u središtu međunarodne pažnje. Dok svijet raspravlja o izglasavanju nove...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -