Četvrtak, 2 svibnja, 2024

POZIV POLITIČKI SVJESNOJ JAVNOSTI U RH: Bojkotirajte pretplatu HRT-u, prestanite plaćati nasilje nad svojim narodom u BIH!

Must Read

 

Razlog?

Ovo:

 

Dok se Stankoviću ne uruči otkaz, ne plaćajte pretplatu ovoj kući. Ovo prelazi sve norme samopoštovanja.

Ovo je doslovce pljuvanje u lice Kati Šoljić, Blagi Zadri, nestalim civilma Bugojna, Grabovici, Trusini, svemu što mi jesmo i što smo prošli vjerujući da je pomirenje s bagrom predvođenom Komšićem moguće.

Dok u Komšićevom šerijatu, tamo u onom radikalnom, džihadističkom dijelu Bosne, koji lažno predstavlja kao tolerantni i građanski a u kojem se poziva na silovanje hrvatskih predsjednica dok on drži govore, u onom dijelu šerijat SDA Bosne u kojem traje potpuni vodoravni i okomiti canceling svega slobodnomislećig, ovaj novinarski  Sancho Panza,  našao se biti stjegonoša jednoj ljudskoj bijedi i oholosti.

Folirajući  se da nema pojma što se događa u BIH. I do koje točke usijanja je ovo došlo.

Poziv svim javnim intelektualcima koji razumiju što se događa: Prestanite davati izjave za HRT dok se Stankoviću ne uruči otkaz!

Otpor ovoj praksi amortiziranja hrvatske obespravljenosti u BIH mora prestati .

Bojkotirajte HRT!

- Advertisement -

22 COMMENTS

  1. Greška za nas muslimane i ovako nas mrze a kad ovaj svađalica i luđak progovori jao ga nama. A doći će pjan ko zemlja

  2. samo po džepu udri,ionako taj zakon treba ukinuti o obaveznom porezu na radio aparate.Možeš misliti šta su se lopovi dosjetili ,Ta RTV pretplata nije ustvari isto što ti plaćaš kablovsku.I nema veze dali ti imaš TV u kući ili ne možeš imati tranzistor ,to ti se računa da trebaš platiti RTV pretplatu.To nema nigdje u svijetu,brate RTV je državni i prema tome nek ih država financira u svom proračunu.A ne narod.Ukinuli su Titu,partiju,Jugu ali njihovu pretplatu neće.Zanimljivo.

  3. Plaćanje državnog medijskog javnog servisa je plaćanje reketa u zamjenu za veliku propagandu laži koju kreiraju kolonijalni gospodari.
    U CG malo ko prati kolonijalnu propagandu laži ali postoji obaveza plaćanja i ona je vezana za usluge električne energije.

  4. Nije mi jasno cega ste se pripali?Ali cudno reagujete.Komsic ce rec da Covic brine samo za sebe i da ga ne zanimaju Hrvati u Sridnjoj Bosni i RSu.A evo on je bio tri mandata u predsjednistvu pa mi dovedite tog Hrvata ili bilo kog drugog,kog je on vratio ja cu ga hranit do kraja zivota.Rec ce da je Covic proruski igrac i ko to bi tribalo bit nesto lose za BiH ali nece spomenut Erdu koji niti uvodi sankcije niti plijeni oligarhe vec ih stiti a Kadirova ,Cericeva uzora,isto spomenut nece.Rece da Covic suradjuje sa Dodigom ali nece rec da je Bakir,njegov mentor,vise dogovora potpisa sa Dodigom nego sa njim(sa njim ima usmeni dogovor)Uglavnom mogu sve predvidit sta ce i kako pricat ali djaba mu dzamijasi nesmiju vise njega birat znaju da posljedica nije vridan.Samo jedno bih ga pita,ako se on iz mjesanog braka opredjelio sto se boji za svoju cer,nek se i ona opredjeli.Dje je problem?

  5. U Hrvatskoj nema porezne oaze i utocista za krupne krimose kao u Svercegovini. Pravna drzava i ostale tvrtke u RH svoja potraivanja putem ovrha.

    Tako da vam mili moji Eranistanci ovaj naslovni tekst ide uz sintagmu “dzaba krecite”.

  6. Javni servis HRT je nesto slicno TV 1 KM (privatna TV kuca) , peopangandisticka TV kuca pod sapama stozernih partija. Svaka emisija strogo je nadgledana od partijskih TV komesara, tako i stankoviceva. Da partija nije naredila “puscaj to….” ne bi ni drug Stankovic pravio sadrzaj kakav je.

    Bolje da ste uputili poziv javnosti da se odrekne glasanja za stozeenu na narednim izborima.

  7. Ja sam hercegmusliman i ne pada mi na pamet platiti pretplatu da gledam ovakve protuhe i lažljivce koji nas svađaju sa komšijama a oni će prvi bježati u tursku a imaju sučim a mi sirotinja u merhamet. Podoki ga željko zato

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

JEDAN KANDIDAT ZA PLENKOVIĆEVOG MINISTRA MANJE: Zbog sumnje na korupciju uhićen bivši pomoćnik hrvatske ministrice kulture

EPPO je, ne navodeći njihove identitete, izvijestio da su sva trojica uhićena u ponedjeljak na zahtjev Ureda koji je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -