Published On: Sri, svi 11th, 2022

PLENKOVIĆ JE NEMILOSRDAN: Jednog tako časnog novinara prisiliti da glumata SDA flundru? Fuj.

HRT je državna firma. Njome upravlja država Hrvatska. Premijer države na njoj ima utjecaj kao i sva državna elita.

Dovođenje Komšokradice, SDA-ovog torpeda za dekonstituiranje BH Hrvata,  na hrvatsku nacionalnu TV kuću nije medijski događaj. Radi se o prvoklasnom političkom činu izdaje iza kojeg stoji netko mnogo jak. Netko daleko iznad Stankovića.

Sebičnjak koji stoji iza dovođenja ovog čovjeka na HRT je siva eminencija HDZ-a. Onaj isti koji je naručio kod Stankovića da se ridikulizacijom Rojska maksimalno našteti Milanoviću.

Sada je siva eminencija ponovno nazvala Stankovića. Poslušnog Srbina. Koji ne sme da se buni. Jer poso je dobar a para laka. Pa izvoli nadničaru, odrađuj zadatak.

Komšić na HRT-u ima samo jedan cilj naručitelja.

Cilj je izazvati rezignaciju kod Hrvata iz BIH koji žive u RH i  koji možda  nakon dugo godina, ponukani Milanovićevim buđenjem političke svijesti, vraćanja ponosa na činjenicu da su iz BIH, planiraju izići na izbore na djedovinu.

Kad ga vide kod Stankovića reći će “Pa dobro, Aca ga zove, možda govno nije tako loše”. Isto su to mislili mnogi katolibani kad su Komšavog vidjeli kod Puljića.

Cilj je “ugošćavanja” ghostati biračko tijelo BIH Hrvata. Zbuniti ih. Pretvoriti u neizlazeće duhoce; pokazati im to lažno “simpatično lice našeg Komšije” ponuditi mu predizbornu priliku da kroz par šanerskih mahalskih fora i kojima bi nasmijao gledateljstvo kod Hrvata iz BIH koji žive u RH izazove minimalno reakciju tipa “svi su oni isti” .

I da ti isti Hrvati ostanu u kućama.

Dakle siva eminancija HDZ-a neki nakon što su zavlačili Čovića godinama da bi ga na kraju izručili Izetbegoviću, sad idu na medijsku eutanaziju.

Mora se ubiti Milanovićeva pobuna. I biti dobar i drag drug Sarajevu. Moraju se sačuvati karijere. Jebeš narod, čuvaj posao.

Komšića će primiti HRT baš kako ga je u jeku hrvatskog gnjeva u BIH primio Puljić, ona profesionalna ulizica.

Komšić sve da se potpuno provali i ponizi opet će pobjediti.

Jer bitno je ostaviti dojam bezopasnog, dobrog, modernog, građanskog, neshvaćenog.

A potom će se vratiti u BIH. Čekati četvrto nametanje, kao najhuljastija hulja svijeta. I nakon toga skupa sa SDA, s  jedinom proterorističkom strankom na tlu Europe, strankom s kojom se nikada nije ispričao Amerikancima za sudjelovanje ABIH vojnika u rušenju WTC-a krenut će u konačan obračun s Hrvatima u BIH. U političko i svako drugo brisanje.

To je ono u što se Komšić pretvorio. To nije onaj isti lik iz 2006-e kojem su čak i BIH Hrvati davali šansu a ne samo Milanović. Današnji Komšić je čisti supstrat džihada. On se čak javno i naziva dijelom njih. Oni su mu na skupovima. Najradikalniji islamizam ga bira i brani u BIH. On nije slučajno stranci dao ime Fronta. Po mahalama se govorilo da su Bošnjaci pod njim dobili Al Nusra Frontu, dok je ono D samo ukras. U uredu mu sjedi vehabija koji prijeti uništenjem hrvatskog turizma terorizmom. Dok Plenković poziva na pomirenje on koristi hrvatsku komforzoniranu političku elitu i prijeti im. Rušenjem Pelješkog, napadima na RH institucije, terorom Hrvata u BIH među koje ne smije kojima također samo s medija priejti.

On je najveći alkos među vehabijama i najveći vehabija među alkosima.

Hrvati u BIH deseteljećima u BIH nemaju pravo na politički pluralizam, zbog njega,  na demokratizaciju, sakupljeni su oko učmale političke elite, i nemaju luksuz višestranačja. Komšić ih tjera na to. Gura ih u tor samouništenja.

Da ga je netko Bošnjacima nametnuo davno bi ga se rješili. Zagorčali bi mu život do razine da mu se nikad više ne bi palo na pamet kandidirati. Pod uvjetom da živi među njima. Njegovo inzistiranjen na još jednom mandatu je posljedica činjenice da na prostoru na koje se kreće Hrvata ili nema ili su na razini promila. Pa nema ni neugodnosti. Nikada niti jedan čovjek nije hodio slobodno manjim dijelom BIH i više se hvalisao kako predstavlja sve i želi cijelu BIH.

Bosna je pod njim sve manja, narodi razdvojeniji a zemja pred raspadom. Ali što je to za njegovu taštinu? I 9ne koji s njim kreću u konačno ubojstvo BH duštva?

Nitko više nije isterorizirao ovo društvo, državu i BH Hrvate naročito od njega.

Iako im Ustav jamči pravo na dostojanstven život, pravo na slobodu političkog odlučivanja, pravo na nediskriminaciju po pitanju ideologije, vjere, političke ideje, nediskrimninaciju u pogledu glasanja, da biraju i da budu birani, da sami smijene svoje nehrđajuće vječne političare, on uzurpator njihovih ustavnih prava, koji nkada nije imao pravo veta , jer mu ga moraju dati Hrvati, kreće u još jedan neustavan mandat po volji i milosti merhameta. Po odluci Kavazovićevoj. Onog lika koji Bošnjake naziva potomcima Osmanlija.

I ako bude 4-i put nametnut bit će  predsjednik bez najvažnije ustavne dužnosti koju će primiti u ovlast. – bez prava predsjedničkog veta.

Kako on tu moć neće imati što mislite hoće li ga Schmidtavi šutljivi klanjač na Kazanima, smijeniti?

Neće.

Hoće li ga Stanković upitati barem za Sbrbe? Kako su letjele srpske bake sa sarajevskih nebodera? Koja Alijina najmna vojska ih je bacala i za koje pare’ Zašto su bacali Srbe u te jame ako su se samo branili? Kako su dospjeli ti pošteni građani iz Sarajeva u Grabovicu i tamo načinili genocid ako je Sarajevo bilo blokirano?

Neće. Nije on tu doveden da mu se postavljaju teška pitanja. Pogotovo ne pitanje o WTC-u najčuvanijijoj tajni SDA Prostora džihada. Doveden je da ga Stanković opsluži. Da uradi posao predstavljanja ove ništarije kao osobe s ljudskim srcem.

Nego kad sve ovo prođe. kad Komšić i džihadisti završe s Hrvatima i Srbima ili pak mi s njima, kad se simpatični Acin gost, vrati u Bosnu dovršiti što je počeo, što mislite za kog će glasati BH Hrvati?

Oni u RH i oni u BIH?

Konačno su shvatili tko im radi o o glavi sve ove godine.

Aca može još sto puta dovesti Komšića na HRT. Al tih sto puta može biti samo do kraja ove vlade HDZ-a.

Nikada više HDZ Andreja Plenkovića neće dobiti glasa od ovog naroda. Kojeg je u RH malo suviše i previše. Jednog glasa HDZ više neće dobiti. Džaba nas je naseljavao.

A Stanković će morati tražiti posao negdje drugo.

Možda na BHRT, možda na FTV, možda mu Komšić dogovori Al Jazeeru.

Al na HRT neće. U to neka bude siguran.

Njegova simpatična najava našeg Putina, našeg monstruma, najava s cerekanjem kecom i  u kecelji, nekog “skoro nebitnog, simpatičnog majušanog plišanog Bosanca”, naprosto je poruka svima nama kako se šjor Stanković, itekako dobro upućen u odnose u BIH i što je to Komšić, odlučio malo praviti glup. Za neku tisuću više. Kao da mu ih je malo.

Dovođenje Komšića na HRT treba stoga promatrati jednakim činom kao da bi novinar Ukrajinske javne TV kuće doveo u Nu2 Putina. I najavio ga u kecelji. Kao nekog simpatičnog plišanog čiku iz Rusije.

Sve je to dio smišljene propagande  karikaturalizacije jednog jako važnog problema za Hrvatsku. I nacionalnog i geopolitičkog. Dio projekta brisanja Hrvata s prapovijesnih njiva naših predaka. Prvo iz Ustava a onda s njiva. Koje će potom naseliti oni koji ni svoje njive nisu uspjeli obraniti bez HV-a i HVO-a. Onih vojski koje su zvali u pomoća  a potom im skucali međunarodne presude.

Dovođenje Komšića smatramo rafalnim pucnjem Andreja Plenkovića u nas. I tako ćemo se prema ovoj temi postaviti.

Kao čistom nasilju druže Stankoviću. Snajperistu jedne trule skupine karijerista.

I što da ti kažemo, iznenadio si. Žao nam je što si na krivoj strani.

Ma koliko te pritiskali i ma u kakvo odvratnom režimu živio, iznenadio si nas.

Uživaj druže Stankoviću u nezahvalnoj ulozi davanja ljudskih obrisa jednoj potrošenoj i tužnoj političkoj kreaturi. Jednom višestrukom silovatelju vlastitih majki i očeva.

Ako je to morao biti  vrhunac tvoje, inače sjajne karijere, žao nam je.

Enjoy your life i znaj: Ovo je posljednji put da ste od hrvatske javne, nacionalne TV kuće  napravili javnu kuću.

Davanje prava građnstva Senadu Hadžifejzoviću, nacionalšovinistu koji je subliminalno silovao, u eteru svoje TV kuće RH predsjednicu,  jer se usudila progovoriti o ISIL-ovcima iz BIH, već nam je bio znak na uzbunu, al ovo , ovo je , druže Stankoviću, čisti kupleraj. I tebe je zapalo biti njegova madamme.

Odv!

Ra!

Tno!

guest
29 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments