Četvrtak, 2 svibnja, 2024

AMBASADOR ZEMLJE KOJA NIKAD NIJE SANKCIONIRALA PROTERORISTIČKU SDA, IDEOLOGE NAPADAČA NA WTC: “Nije bilo drugog izbora, međunarodna zajednica je morala djelovati”

Must Read

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt upotrijebio bonske ovlasti i obustavio Zakon o nepokretnoj imovini koji se koristi za funkcioniranje javne vlasti RS, oglasilo se i Veleposlanstvo SAD u BiH.

– Žalosno je što su se čelnici RS odbili konstruktivno angažirati po pitanju državne imovine i umjesto toga su odlučili poduzeti antidejtonsku, neustavnu, jednostranu akciju. Njihovo odbijanje da u dobroj vjeri sudjeluju u institucijama na državnoj razini i u pregovorima o državnoj imovini nije ostavilo međunarodnoj zajednici drugog izbora osim da djeluje – naveli su iz Veleposlanstva SAD na službenom Twitter profilu.

- Advertisement -

17 COMMENTS

    • Primitivni i nepismeni bosansko-bošnjačko-muslimanski i-d-i-ot-e, ti kao nešto znaš tko je bio Bruno Bušić. Je li Gornja Maoča ili Pogorelica mjesto tvoje obuke za pripadnika “građanske divizije”?

    • God bless America, god bless zapad! To što čine za Palestinu i njen narod je vrh vrhova! To blagostanje, prosperitet, slobodna, kolektivna i lična prava, to nema nigdje na svijetu! Po Indexu sreće i kvalitete života Palestinci su uz bok Švcarima i Dancima! Za sve ove dobrobiti oni mogu zahvaliti svojoj braći Amerikanci ma i zapadu! Zato kličemo God bless Amerika!!

  1. Ovaj portal koji žali za propuštenom prilikom za rekonkvistu , veliča neostvarene ciljeve UZP-a i rezultate genocida svakako treba zabraniti i to će se i desiti. Svaki Bošnjak i bosanski patriota uopšte , koji ne zna strane jezike i ne komunicira sa prijateljima širom svijeta i ne prenosi istinu, ne posjeduje legalno nabavljeno oružje i ne trenira svoje tijelo i duh za prijeteću agresiju neprijatelja naše države nije razumom obdaren.

    • a ko je to “bošnjak”, takav ne postoji, a kamoli “razumom obdareni”, vi ste zaostalo, nepočišćeno smeće iza turrske genocidne okupacije. SAMO REKOONKVISTA VRAĆA TERITORIJ U NORMALNO STANJE _ RESETIRANJE GENOCIDNOG SMEĆA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -