Utorak, 22 listopada, 2024

Kucao je na vrata Banskih dvora, a danas čisti palube: Sprema li se za veliki povratak?

Vrlo
Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar nekada je punio novinske stupce svojim nastupima u Saboru, aktivizmom i javnim sukobljavanjem s brojnim političarima, moćnicima i poduzetnicima.

Proslavio se u vrijeme deložacija ovršenih građana i osnovao stranku Živi zid koja je u jednom trenutku postala treća, skoro druga stranka u državi. U javnosti se pojavio kad se kao golobradi mladić vezao lisicama u aktivističkom performansu u vrijeme vladavine Jadranke Kosor, piše Dnevno.hr.

A gdje je danas nekadašnji heroj mladih, fan tinejdžerica i pokretač nekada najjače “antisistemske stranke”?

Nije se dobro proveo

2021. godine se preselio na Obod, što je opisao za Dubrovački dnevnik.

“Na Obod sam se preselio, to je istina i živjet ću ovdje dok sam živ”, rekao je Pernar za Dubrovački dnevnik. Komentirao je i mogućnost zaposlenja u Domu zdravlja Dubrovnik, gdje bi radio kao medicinski tehničar. “Što se tiče posla u Domu zdravlja, razgovarao sam tamo s nekim tko je bio zadužen za to i nisam osjetio neki entuzijazam za tim da me zaposle. Imao sam osjećaj da im je svejedno hoće li zaposliti mene ili nekog drugog. Za takvog poslodavca ne želim raditi, navodi i objašnjava zašto.

- Advertisement -
guest
0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

KAKVA DOBRA VIJEST: Ljubušanin donio vodu u afričko selo!

Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac objavili su u utorak plemenito djelo jednog od svojih župljana, zahvaljujući...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -