Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Polufinale Kupa BiH u Mostaru prekinuto zbog iftara

Must Read

Sudac je u 71. minuti prekinuo susret u vrijeme kada po islamskim vjerskim običajima nastupa Iftar (vrijeme objeda i okrepe).

Veći broj igrača mostarskoga Veleža i Tuzla Cityja su otišao je do ruba terena te pojeo malo hrane i popio vode. Vratari su to obavili kraj svojih golova.

To je prvi put da je nogometni susret u BiH prekinut kako bi muslimanski igrači u mjesecu Ramazana prekinuli post te objedovali.

Drugi susret poluzavršnice kupa između momčadi Sarajeva i Igmana nije prekidan zbog toga.

Običaj je u Turskoj te drugim muslimanskim zemljama da se prekidaju nogometni susreti u vremenu svetog muslimanskog mjeseca Ramazana.

Velež je slavio 4:0 te stvorio veliku prednost pred uzvrat.

- Advertisement -

33 COMMENTS

  1. eto zoki, bio si u mostaru, mogo si i ti šta zagrist kad im već iddiotski obećavaš grooodžansku kad uđu u eu, ooooooooojjj jadaa od hr pameti!

  2. GraDžanska država koju zagovaraju pr.eku.isa.ni. s.r.bi. Koji su to jazavci peksini feslijaši. Uća kenjaci za murvu da vas neko nakratko sveže i murvovu koru glođite.

  3. Kako se vi hrišćani možete krstiti prije početka utakmice, tako mi muslimani možemo iftariti za vrijeme utakmice. Ako vam se ovo ne svidža, vi selite iz BiH. BiH je bila i ponovo je naša muslimanska zemlja.

  4. Onda se more komotno dovuć i kakvog popa ili svećenika pa prekinut utakmicu da “svešteno lice” malo okadi teren. Ili plaho opizdit 12 postaja križa oko 60 minute?

  5. ovo je NEČUVENO iSSlamisSStičko div.ljaštvo, do sada neviđeno u KRŠĆANSKOJ bih. najoštrije osuditi i NAJSTROŽIJE ZABRANITI bilo kakvo daljnje divlljanje ekst.rem,ista i-s-ila!

  6. Ovo nije samovolja.Odobrenje za oaj prekid od jedne minute donio je komitet F.saveza.Bio je prekid I u Engleskoj ovakvim povodom,pa nije bilo negodovanja.

      • Za ovo se znalo otprije.F.savez ti je izvor.Bio je ranije pripljenjen sto sa neșto hrane I pića,znači imali odobrenje.Nije smio sudija na svoju ruku prekidati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

DRAGANA VRAGANA: Ova srpska umjetnica uzrok je potpunog prometnog kolapsa u Zagrebu u petak i subotu. Zagrebački mediji to nisu dali pustiti u eter…

Zagreb je bio poprište kaosa u prometu 3.  i 4.  svibnja, a voditelji radijskih stanica nisu mogli skriti zbunjenost....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -