Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Mladen Džidić uhićen u Zagrebu: Ubojica za kojim mostarska policija traga godinama

Must Read

Iz zagrebačke policije priopćili su kako su u srijedu, 30. ožujka, na području Novog Zagreba u Iškom putu policijski službenici Odjela potražno-interventne policije Policijske uprave zagrebačke postupili po raspisanoj tjeralici za 48-godišnjakom. godine od strane Županijskog suda u Velikoj Gorici kazne od 17 godina za kazneno djelo “Teško ubojstvo”, počinjeno na području Bosne i Hercegovine 2009. godine.

– U stanu koji koristi 48-godišnjak, temeljem naloga suda, izvršena je pretresa tijekom koje je pronađeno ukupno 167 grama kokaina, preša za pakiranje droge, vaga i drugi pribor – naveli su iz policije.

Kako doznajemo, riječ je o Mladenu Džidiću, za kojim je Kantonalni sud u Mostaru ranije raspisao tjeralicu jer se nije vratio u KPZ Mostar, gdje je izdržavao kaznu zatvora zbog ubojstva Crnogorca Branislava Obradovića, počinjenog godine. 13. listopada 2009. iz sebičnosti , javlja Jutarnji.hr.

- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Rezolucija o Srebrenici: Nova prilika za pravdu ili iskra novih sukoba?

U posljednje vrijeme, tema genocida u Srebrenici ponovno je u središtu međunarodne pažnje. Dok svijet raspravlja o izglasavanju nove...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -