Petak, 3 svibnja, 2024

Čović povodom terorističkih napada u Tel Avivu: Najoštrije osuđujem ovaj podli, monstruozni i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi

Must Read

Nakon terorističkog napada u predgrađu Tel Aviva u kojem je ubijeno pet osoba, predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je predsjedniku Izraela Isaacu Herzogu i predsjedniku Vlade Naftaliju Bennettu pismo sućuti, priopćeno je iz Sektora Parlamentarne skupštine BiH za odnose s javnošću, prenosi Oslobođenje.

– Duboko nas je potresla vijest o eskalaciji terorističkih aktivnosti i okrutnim napadima koji su se dogodili jučer u najnaseljenijim predgrađima Tel Aviva. Dozvolite mi ovim putem najoštrije osuditi ovaj podli, monstruozni i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi, koji nije udar samo na Tel Aviv i državu Izrael, već na cjelokupno čovječanstvo, demokraciju i slobodu. Moj narod i ja izražavamo duboku solidarnost i iskrenu potporu narodu i vlasti Izraela u borbi protiv terorizma kojem se odlučnije no ikad, ujedinjeni u zajedničkoj borbi, moramo suprotstaviti svim raspoloživim sredstvima – naveo je Čović.

Podsjetimo, jučerašnji napad je treći ovakve vrste u Izraelu u posljednjih nekoliko dana. U napadu u Haderi u nedjelju, jedan od napadača je ubio dvije osobe, a prošlog četvrtka u terorističkom napadu u Beershebi stradale su četiri osobe.

– Jedanaest žrtava terora u jednom tjednu ujedno je i najveći broj žrtava još od 2006. godine kada je u napadu na autobus u Tel Avivu ubijeno 11 Izraelaca – piše The Times of Israel.

Prema pisanju izraelskih medija, terorist je imao 27 godina i dolazi iz sela Ya’bad koje se nalazi na sjeveru Zapadne obale. On je u prošlosti bio u zatvoru pola godine i radio je na crno na gradilištu u Bnei Braku.

Izraze iskrene sućuti Čović je u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i u svoje ime uputio, osim predsjednicima države i Vlade, porodicama stradalih i cijelom izraelskom narodu.

- Advertisement -

12 COMMENTS

  1. Hoće li povodom ovoga džihad-mediji sami sebe osuditi pod motom da su demaskirani pri lažnoj težnji „europskim vrijednostima“, te (ne) osuditi (ne) osuđuvanje ovog zločina nad svetom zemljom od strane SD(žihad)A i ostalih sateltiskih stranaka?!
    Lijep pozdrav Klixu, SB, Oslobođenju…

    • Tito u London Timesu: Samo Dva i po posto bejha muslimana u Nobu. Ostalih 97,5 posta u Nacional socijalističkim postrojbama što je najveći procenat od bilo kojeg naroda u cijeloj Europi što je vrlo tužno i porazno!!

      • Kako god Bosnjaci nisu otvarali konc logore,posebne logore za djecu,nisu uvodili rasne zakone,nisu ubijali i protjerivali Jevreje.Jevreji vam to nikad nisu oprostili.

        • Niste otvarali samo strazarili 😂😂 nema to veze sa vašom etikom i moralom nego ste nesposobni bili i ostali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -