Utorak, 7 svibnja, 2024

IZ PREDSJEDNIŠTVA U GUINESSA? Nikada se u povijesti svijeta nitko nije borio protiv prava naroda vlastitog oca

Must Read

Delegacija Komiteta za europske poslove Zastupničkog doma Kraljevine Nizozemske izrazila je zabrinutost zbog najave blokade općih izbora, te istakla izbori u listopadu trebaju biti održani.

Komšić izrazio je zahvalnost Komitetu za europske poslove Zastupničkog doma Kraljevine Nizozemske zbog principijelnog i dosljednog stava Kraljevine Nizozemske u pogledu zahtjeva za ispunjenjem europskih pravnih standarda, a koji su preduvjet za europski put Bosne i Hercegovine, kao i zahvalnost za principijelan stav kada je riječ o antieuropskom principu konstitutivnosti naroda.

Na sastanku je razgovarano i o odnosu građana Bosne i Hercegovine prema aktualnim političkim pitanjima, zaključivši da svi građani Bosne i Hercegovine, bez obzira na njihovo etničko porijeklo, moraju biti jednaki pred zakonom.

Konstatirano je da pojedini predstavnici međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini moraju biti precizniji kada govore o protivljenju pojedinih politika usvajanju reformskih zakona, kako bi se jasnije utvrdila politička odgovornost za aktualne blokade.

Tijekom sastanaka istaknuto je da etnički koncept uređenja društva i države producira organizirani kriminal i sistemsku korupciju, te da takav koncept kroz provođenje reformi mora biti odbačen.

U ime Komiteta za europske poslove Zastupničkog doma Kraljevine Nizozemske sastanku su prisustvovali; Attje Kuiken, Ruben Brekelmans, Jasper van Dijk, Kati Piri, Corinne Ellemeet, Tanahan Kuzu, Jan Peternotte i Renee Konings, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

- Advertisement -

44 COMMENTS

  1. Nikada niko u historiji nije bio toliko lažljiv i dosadan kao proljev poput hdz-ovih jurišnika, kon.zula i ostalih jadnika

    • DOBRI ČOVJEČE OPRANOG MOZGA I SRCA PUNOG MRŽNJE VRIJEME JE DA SHVATIŠ:

      1. KOJE PODJELIO REPUBLIKU BiH,
      2. KOJE RASTIJERAO I UNIŠTIO NJENE GRAĐANE I NAPRAVIO REPUBLIKU SRPSKU!
      3. KO NIJE HTIO DA TUŽI SRBIJU ZA RATNU ODŠTETU I ZAŠTO!?

      DOBRI ČOVJEČE OPRANOG MOZGA I SRCA PUNOG MRŽNJE KAD NAĐEŠ ODGOVORE NA OVA PITANJA MOŽDA ĆE TI BITI LAKŠE A MOŽDA ĆEŠ POSTATI I BOLJI I VIŠE CIJENITI ŠTA SU HRVATI I BOSANSKI HRVATI UČINILI ZA DRŽAVU BiH I ŠTA JOŠ DOBROG ČINE ZA NJU A TI NEVIDIŠ !?

      DOBRI ČOVJEČE OPRANOG MOZGA I SRCA PUNOG MRŽNJE
      RAZMISLI DOBRO KAKO DA SE BORIŠ ZA PRAVEDNIJU DRŽAVU BiH!

    • Potu,re gubavo osune,ćeno JE,BO TE MUHA,MED!! Ovo pseto o d komše sve dok je pijan svaki dan ne osjeća grižnju savjest, ali kada dođe bolest ( a Ja mu želim da živi tisuću god.i da gleda HZHB 1 000 GOD) i prestane piti tada dolaze demoni….e moj komšo ….PROK,LET BIO ZA VIJEKE VJEKOVA…..

  2. Najnovija glupost je Komšićevo zahvaljivanje Nizozemskoj na antidejtonskim stavovima iako je ova zemlja također prihvatila Strateški kompas u kojem kad je u pitanju BiH prevladava konstitutivnost naroda kao temelj ove države.. U LAŽI STE STVORENI, U LAŽI ŽIVITE, LAŽ VAS JE UČINILA GLADNIMA, SMRZNUTIM, BIJEDOM MOŠNJE JADNE. ŽELJA HVALA TEBI NA LOŽENJU MUJE I HASE😁

      • Sejdo je izgubljen u vremenu i prostoru ali je veći problem što tzv. BOŠNJACI misle da birajući tog opskurnog lika čine pravu stvar. Ako ga izaberu i četvrti put u predsjedništvo to će biti konačni kraj ove tvorevine zvane BiH ili kako oni kažu BOSNE.

        • Ne brini se ti za Bošnjake i ne sumnjaj uopšte hoće li biti ponovo izabran. Ovaj put pola miliona glasova za ljiljana hladno.

          • Morete ga slobodno birati i sa milion i pol glasova- to vam ništa neće pomoći da bude izabran. Samo što si ti i takvi kao ti, plitak da znaš i ono- zbog čega neće pomoći.

          • Sto si gazio to je gotovo.možeš samo svoju mater i nenu gaziti a žena će ti preći na našu stranu zna gdje je zivot. Drži se defa i pazi na brata da je ne zguzi dok ne pređe na pravu stranu.

        • Naj jace i naj zesce od ovog pijanca Komsica prica o kriminalu.A njegov seg Bakir zivi s zenom koja je falsigikovala i ima laznu diplomu i ubija ljude svojom nestrucnoscu.A pijandura nista o tome ne govori kao ni ostali isilovci iz muslimanskog naroda.Ja bih da sam na njihovu mjestu umro od srama .I pljunuo jutri u ogledalo .

      • Karat ce on tebe i tvoje nekulturni stvore neka te malo glup si da vidis di vas vodi.Ne laje pas zbog sela nego zbog sebe .Ae Bog laku noc

      • ti si panglu da razmisliš malo dublje. .. najbolja stvar što se Hrvatima moglo desiti jeste da ovaj ridikul bude izabran za hrvatskog člana predsjedništva. zamisli da je slučajno Čović Umjesto njega izabran… Nebi nitko o izbornom zakonu ni razmišljao a kamoli razgovarao od međunarodne zajednice. Sido Komšić je vaš auto gol. kao što nam ide na ruku i to što muslimani odbijaju bilo kakav dogovor o izbornom zakonu a Hrvati se kao trude da se dogovor postigne… to će biti po sistemu sve smo pokušali ne ide dogovor sa muslimanima moramo praviti 3. entitet ha ha ha…
        razmisli malo o Tome.

        • Vi jos ne kapirate da je izborni zakon vas problem nije nas. Mi mozemo komotno da spavamo do oktobra. Mi ga necemo mijenjati, pregovaramo da vidimo mozemo li za beznačajnu funkciju predsjednika dobiti dom naroda bez da vas preglasavamo. Ako ne moze, bit ćete preglasani u oktobru i nogirani iz vlasti i to je to.

          • Mi točno znamo što vi hoćete Ali u Tome i jeste kvaka 22… jedan tako minoran zahtjev da Hrvati biraju svoje predstavnike Koji vi uporno odbija te a Hrvati glume da čine sve da se to ostvari Daje nam pravo da kao konstitutivni narod uzmemo svoju sudbinu u svoje ruke.
            opet ti kažem vaše ponašanje i biranje Komšića je najbolja stvar što se mogla desiti Hrvatima.
            Što god ti mislio o Tome ali mi smo presretni da vi ne prihvaćate novi izborni zakon u kojem možemo birati svoje predstavnike jer bi nam to osujetilo dugoročne planove.

  3. Čuj Nizozemci i Komšić u talu sa građanštinom !? Pa lahko rješiv problem- neka Komšiča kandidiraju za precjenika Nizozemske. Nećemo imati ništa protiv, doniramo suglasnost.

  4. Zabrinutost zbog najave blokade općih izbora u kraljevini Nederland?
    Shvatili i oni, da ne mogu pomoći u takvoj okolnosti, brez obzira na petro dolari.

  5. Hhhhaaaahhahaha koji naslov.Pucate penal a loptu promasite.Cuj niko se nikad nije borio protiv prava naroda vlastitog oca.
    Na Balkanu postoji narod koji se borio protiv prava naroda vlastitih oceva.
    Cim su promjenili vjeru udarili su na narod svojih oceva a udaraju i danas
    Haj pogodi koji narod?

    • Predsjednice samo naprijed 1 predsjednik 1 glas ostale pudlice nam ne trebaju.Necemo Izedbegovice,Dodike,Covice lopove hocemo postena covjeka koji zivi u neboderu i uzdignute glave ide tramvajem na posao.U trenerci iz stana sam iznosi smece svoje ne glumeci neku gospodu covjek iz naroda.

  6. Nizozemci su naj odgovorni uz Srbe za masakre u Srebrenici. pokušavaju to prikriti šupljim pričama. naravno da mogu samo svirati khurcu jer B ha je interesna zona Hrvatske i tu se samo Hrvati pitaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

A ŠTA AKO JE TU BILA NEKA OSMANSKA KUPELJ? SILOVALIŠTE? MJESTO GDJE SU BIRALI ROBLJE? Bez konzultacija s merhametom krenuli radovi na rekonstrukciji križanja...

Kako je i najavljeno radovi na uređenju križanja ulica kod bivšeg hotela „Ero“ u Mostaru započeli su danas. Grad Mostar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -