Utorak, 7 svibnja, 2024

Američki senator: Rusija ne može dobiti jedan rat, kamoli da započne novi u BiH

Must Read

Američki senator iz Connecticuta Chris Murphy prokomentirao izjave ruskog veleposlanika Igora Kalabuhova po pitanju potencijalnog članstva Bosne i Hercegovine u NATO savezu, navodeći da Rusija trenutno gubi rat u Ukrajini i da nema šanse da bi mogla započeti još jedan u BiH.

“Gotovo sve ruske snage zaglavljene su u ratu u Ukrajini koji gube. Rusija ne može dobiti čak ni jedan rat, a kamoli da započne još jedan u Bosni”, napisao je Murphy na Twitteru.

On je ovo objavio kao komentar na objavu novinara britanskog lista The Guardian, Juliana Borgera, koji je prenio izjave koje je Kalabuhov dao za FTV.

Ruski veleposlanik otvoreno: ‘BiH može u NATO, ali Moskva će reagirati na prijetnju. Pokazali smo na primjeru Ukrajine…’ – Bild.ba

Kalabuhov je u tom intervjuu rekao da je pitanje članstva BiH u NATO savezu unutarnja stvar, ali da je druga stvar kako bi njegova zemlja reagirala na to.

“Na primjeru Ukrajine mi smo pokazali što očekujemo. Ako bude prijetnja, mi ćemo reagirati”, izjavio je Kalabuhov je u intervjuu za Federalnu televiziju.

 

- Advertisement -

22 COMMENTS

  1. Anglosaksonska goovna nisu zadovoljni – premalo Slavena je izginulo!

    Purin je zaslužio Nobelovu nagradu za mir jer je iznad svega pazio na neprijateljske civile <3 🙂 – a ovog anglosaksonskog smmrada upravo to ljuti!

        • Ti govori za sebe. Meni je na kući ruska zastava. Čak 3. Crvena te možda prisjeća na dida koji je ostavio kosti kod Staljingrada. Krepaj svinjo nacistička. 🖕🖕🖕

          • Nije mi dida bio na Staljingradu , nisam svinja nacistička ! Imam izraženu nacionalnu i regionalnu svijest i nije mi prihvatljiva Ruska , Turska i ina okupacija ! Ponavljam možeš im raspremiti gospođu ili će je sami raspremiti , poznati su po tome !

          • Ne radi se ovdje o nacionalnoj ili regionalnoj pripadnosti. Svaka čast i tebi i tvojima što držite svoje, i trebate tako. Ne možeš porediti Rusiju i Tursku što se makar Balkana tiče. Rusija nikada ni jedan dan nije držala neki dio Balkana pod okupacijom. Turska je prolila more krvi ovdje. Ja i ti se moramo slagati u vezi Zapada i Rusije. Ali povijest se može izvrtati.

  2. Seratore, popij jednu isilovaču i prema Agendi 2030. učestvuj aktivno u depopulaciji svojim primjerom.
    Слава Россий 🇧🇾🇷🇺🇺🇦

  3. Može li neko molim vas objasniti ovom seronji da rat u bIH nikad nije stao samo se vodi nek I’m drugi oružjem..Hratske žrtve od 95g na ovamo su dokaz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rektor u pismu fakultetu priznao financijsku neodrživost mostarskog Sveučilišta?!

''Sveučilište u Mostaru uplatilo je Fakultetu građevine (sic!), arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru ukupan iznos od 885.300 KM....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -