Četvrtak, 2 svibnja, 2024

“Samo u Beogradu može da se čuje “Moja Hercegovina” i “Ko ne piva Dalmatinac nije”, i da žiri daje po šest glasova”, rekao je Popović.

Must Read

Dvije ljepotice nevjerojatnih vokala, Antonija Čerkez i Matea Matković, ukrstile su mikrofone u duelu Zvezda Granda i odabirom pjesama izazvale lavinu emocija.


Bosančeva kandidatkinja Antonija, predstavila se pjesmama “Moja Hercegovina” i “Što učinio si ti”, dok je izbor pjevačice iz tima Ane Bekute bio “Tidabudibuda” i Dalmatinski splet.

Tijekom njihovih izvedbi, nevjerojatna energija se širila studijom i krajnji rezultat je bio 6:6 uz dobacivanje:

– Bis, bis!

“Samo u Beogradu može da se čuje “Moja Hercegovina” i “Ko ne piva Dalmatinac nije”, i da žiri daje po šest glasova”, rekao je Popović.

Marija je smatrala da su obje zaslužile da prođu direktno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim aplauzom.

“Sudac je ipak odlučio da se neće glasati- bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile, tako da su obje natjecateljice izravno prošle bez preglasavanja žirija.

- Advertisement -

20 COMMENTS

  1. U Sarajevu bi graDŽanski žiri također disao kao jedan i obje pievačice agresorskim fašistima proglasio. Po starom islamskom običaju publika bi pjevačice cipelama gađali

      • Lažeš!
        Zamisli Washingtonskim sporazumom i Daytonom Herceg-Bosna s Rep. Srpskom čini jedan entitet. Koliko bi Hrvata bilo u bošnjačkom entitetu od 17% teritorija, plus 6% sadake = 23% teritorija? Hrvati bi u Bošnjakistanu bili kao i sada tek statistička greška.

        Od Sarajeva, Kaknja, Kraljeve Sutjeske, Vareša, Travnika, Bugojna, Jablanice i istočnog Mostara, muslimanska vojska (tzv. Armija BiH) nije samo Hrvate etničkim čišćenjem protjerala i ubijalanego je i genocidirala.

      • Sarajevo je prije rata do hotela Europa bio grad s austrugarskom arhitekturom, a s druge strane hotela nastajala je osmanlijska kasaba. Poslije rata, nakon što su graDŽani protjerali Hrvate i Srbe (osim janjičara) sada je tek peksinava sandžačka kasaba kojom se miješaju odurni mirisi kanalizacije, loja i ćevapa..

          • VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope

          • To je narod takav da ti se babo izjašnjavao godinama kao pripadnik tog naroda.Ostali su se izjašnjavali kao Hrvati. Ustvari ste anadolci.

      • To je centar za šibicarenje i prodaju cigle a sada za prodaju magle. Ujedno i grad koji je protjerao Jevreje prije dolaska nacista.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Plenković: “Teoretski, ako biste me pitali koliko ruku imam, imam ih 83”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a tom prilikom dao je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -