Petak, 3 svibnja, 2024

Tanović o stanju svoga sina: Minuti kao sati, Orhan je negdje između jave i sna

Must Read

Proslavljeni bh. redatelj Danis Tanović na Instagramu je opisao stanje svoga sina Orhana kojeg prošlog petka vozeći neprimjerenom brzinom udario automobil kojim je upravljao Benjamin Spahović.

Od siline udara Orhan je zadobio teške tjelesne povrede i od nesreće mu se liječnici bore za život.

Proslavljeni režiser na Instagramu je ranije objavio da je dječak skinut s aparata za disanje. U današnjoj objavi Tanović je naveo da je njegov sin između jave i sna.

“Minute kao sati, Orhan je negdje između jave i sna. Nama ostaje da čekamo i nadamo se. Zaista nisam znao koliko je ljubavi u ljudima s kojima živim. Hvala vam”, stoji u njegovoj poruci, prenosi N1.

Podsjetimo, nakon teške nesreće u kojoj je dječak zadobio povrede utvrđeno je da je vozač koji ga je udario ranije imao preko 70 prometnih prekršaja te da je i pored toga posjedovao vozačku dozvolu. Vještačenjem je utvrđeno da prilikom vožnje automobila nije bio pod utjecajem alkohola niti narkotičkih sredstava.

Građani Sarajeva i cijele BiH proslavljenom režiseru i njegovoj obitelji od dana teške nesreće izražavaju podršku i mole se za ozdravljenje dječaka koji je u nesreći teško povrijeđen.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

16 COMMENTS

  1. BOG JE KAZNIO DANISA TANOVICA ZBOK SCENE U FILMU NICIJA ZEMLJA JER JE SRPSKE CIVILNE ZRTVE PREDSTAVIO KA O MUJE CIVILE. IMA BOGA.

    • Vozdra raja 🙂 !

      Ja sam Hikmet, za raju – Hiko 😎 i ja sam Hasin mlađi buraz 😎 ! Haso je malo ljepši od mene ali ja sam neuporedivo pametniji od Hase 😎 – pa sam siguran da ćemo se fino družiti.

      ps Haso se malo potkačio sa Đovanijem Sicilijancem 🙁 a šuupak Đovani ima 6 burazera, 50-ak dajidžića i mnogo je nezgodan tip 🙁 🙁 – pa Hase neće biti na Poskoku neko vrijeme 🙁 – ali – zato je Hiko tu 😎 !

  2. Tanović je vrlo kvalitetno pljuckao po Srbima i Hrvatima 🙁 i – desilo mu se šta se desilo 🙁 .

    Nego, i šuupak Đuro je glumio u njegovom filmu 🙁 … Đuro, pazi dobro kad budeš prelazio preko ceste 😎 – i Ti imaš aferima 😉 !

    • Nekruhovićka ko i on 🙁 ! Ljepše je hodati po crvenom tepihiću od Erdoganove sadake iz Fonda za Globalni Džiihad 😎 – nego raditi na kasi u Aldiju za minimalac 🙁 …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -