Subota, 11 svibnja, 2024

Mate Granićev PR za peglanje popuštanja SDA-u je dno dna. Neće proći

Must Read

U zadnjih 48 sati Plenković je upregnuo svoju PR mašineriju. Na Twitteru HDZ-a RH osvanuli su tweetovi podrške Velikom Vođi. Dijele se naručeni članci Handžar medija i novine Patera Tolja o “obnovi savezništva Bošnjaka i Hrvata” u trenutku kad ministrica Turković širi vijest o tome kako su Hrvati u BiH zajedno s Dodikom genocidaši.

– Bogati jesu Hrvati glupi – smijulji se i zaskakće Turkovićeva na svojoj stolici dok umače zeljanicu u kahvu čitajući glasilo Handžar divizije iz Zagreba.

Plenković poziva zajednički sastanak vlade i vijeća ministara u trenutku kad SDA najmerno postavlja koljača Hrvata iz Bugojna za ministra. Hoćeš li dopustiti da ti čovjek na tjeralici DORH-a uđe u RH i sjedne s tobom za stol? Jesi o zločincima iz Grabovice razgovarao s Izetbegovićem u Dubrovniku? Je li ti objasnio zašto Teta Sera sere po Hrvatima? Perecija ne daje odgovore na ta pitanja.

– To nije evropski, kužiš. Budimo Evropljani, kužiš – objasnit će nam kasnije dežurni PR-ovac kad pročita članak.

PRenković, šetač po Vukovaru s AID-ovim zločincima, koji ga je pozvao uz sebe u prvi red za sliku koja će otići dragoj Ursulici i Marie de Clobuc, bi s Izetbegovićem razgovarao o zajedničkim projektima i infrastrukturi.

– Gle, deal je dajte vi Hrvatima Predsjedništvo, a mi ćemo vama iz SDA dovući plin. Tako ćete se osamostalititi od Srbije i Rusije, a ja ću tako dobiti plus iz Brisela. A ostalo, porezi, majorizacija i, kako se ono zove… –

– Dom naroda? –

– Da, dom naroda, pa simboli, optužnice protiv Hrvata i HVO-a, dominacija u CIK-u, Tužiteljstvu, Ustavnom sudu, da ne nabrajam dalje, gle, dogovorite se s Draganom tamo u Bosni. –

– Hoćemo, šućur Allahu, po šerijatu kobogda. –

– Ma kako god. Samo dajte šminkersko predsjedništvo Hrvatima. Morate im nešto dati. –

– Može. –

– Može. Sretno. –

– Hvala, doviđenja. –

– Adio. –

Tako je nastala sutradan izjava Bakirova da svako nešto mora dati da bi nešto dobio. Hrvati će dati dom naroda, a dobit će Predsjedništvo. Ali Plenković to nije mogao znati ni vidjeti jer je bio na avioniću za Zagreb.

Nego, Plenkoviću, je li Džaferović dao popis mudžahedina koji su upisani u državljanstvo BiH. Džaferović ih je u svojstvu tadašnjeg načelnika Centra službi sigurnosti prijavio u državljanstvo i upoznao Ministarstvo obrane RBiH. Je li, o Vaša Veličanstvena Pameti Plenkovićeva, Vidite Nas Malene Govnaste Kakvi Smo Takvi Smo, Jebiga, Ali Ustav Vas Obvezuje Da Nas Vidite? Isti ustav koji je obranio Blago Zadro, naš sin, kao i tisuće Sinova Bosne, Posavine i Hercegovine.

Milijuni tweetova, rečenica, tisuće članaka o Hrvatima UZP-ovcima, ustašama, koljačima, dijeljiteljima zemljice Bosne, agresorima, škutorima, ćafirima se objavljuju već godinama na tjednoj bazi.

Zašto HDZ-ove 3.14čke perecijske zbog toga nisu upregnule PR-ovce i naručivale članke? Jer su baruni i uhljebi kojima BiH služi za prdenje, popravljanje zubi i glasove. Gdje su muda kad je Halal Informativna Novinska Agencija (HINA) u rukama SDA u pitanju? Je li gospodo iz Zagreba, nama ovako krezubima i jebokozima nije jasno kako je moguće da SDA Ranka al-džihadi Mravaka vodi HINA-u iz Sarajeva i kontinuirano laže i ta laž zagađuje medijski prostor.

Što to Plenković i njegovi rade po Europi osim što češu jaja i plešu Dance for Buffoons? Spomenuo je na par sastanaka onu mantru o ravnopravnosti konstitutivnih naroda i izbor Komšića. To legendo. Plenki, Plenki, Plenki! Jer to Brisel nije znao dok im ti onomad, legendo, nisi rekao. I kad si im rekao, opet si to ponovio i stao na tome da ne bi bilo previše.

Politika Berlina, Haaga, Brisela, Rima su se plaho usplahirile. Eichorstova se usrala od straha. Vrli pregovarači američki i europski su zanijemili kad je Plenković rekao “ravnopravnost svih konstitutivnih naroda”. Da je bar tako, ali nije. Hrvati su i dalje pod paljbom SDA kao nikad od 1993. i 1994., a naš hrabri Plenko3.14ćk aus Brusselj bi obnavljao savezništvo s Muslimanima i vezao zastave protiv Dodika jer je to cool. Jer tako kažu Zeleni europarlamentarci.

– Opet ti. Gle, to nije evropski, kužiš, što će Ursulica kazati na sve ovo, kužiš – objašnjava nam kasnije dežurni PR-ovac.

Umjesto da stvori uvjete svojim veličanstvenim znanjem i kontaktima da Hrvati u BiH prodišu kad hoće, on doprinosi gaženju tih tih istih Hrvata koje će za nekoliko mjeseci moliti za glasiće. Zajedno s Matom Granićem, grobarom. Koji mu je posebni savjetnik za vanjsku politiku i trgovac položajem Hrvata u BiH.

Autor: pi.ta.

 

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

159 COMMENTS

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

159 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PODCAST ‘VRISAK’: Jurilj otkrio da radi na seriji od 12 epizoda

U prvoj epizodi podcasta Vrisak koja je objavljena na YouTube kanalu spomenutog portala kod voditelja Ivana Crnjca gostovao je proslavljeni...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -