Utorak, 7 svibnja, 2024

Index uporno obmanjuje javnost da je odluka Skupštine RS od 9. siječnja 1992 bila uvod u rat. Hoće li ih Faktograf konačno kazniti?

Must Read

Naime, povjest nam kazuje da u to vrijeme nema nikakvog zveckanja oružjem niti su Srbi počinili iti jedan zločin na tlu RS-a. Ako ćemo ići pošteno prvi zločin na tlu RS-a čini HOS u Sijekovcu. Združene bošnjačkohrvatske Snage.

Ako ćemo biti još pošteniji pa govoriti o ratu Bošnjaka i Srba , prvi međusobni zločin 90-ih između Bošnjaka i Srba čine vojnici Handžar divizije u Sisku, nad 600 zarobljenih Srba. Naredbe Handžar diviziji davao je SDA Sarajevo. formalno je ta ilegalna divizija popunjan mahom ljudima iz Bosne , Kosova i arapskih zemalja bila pod kontrolom SDA Labin. No naredbe su davali Izetbegovići i Džaferovići.

Odlukom skupštine RS da prihvati međunarodni mirovni sporazum za BIH koji se zvao Lisabonski sporazum ili Cutilierov plan, jasno je bilo da Srbi ne idu na rat nego da im odgovara mir prema sljedećoj karti:

 

Na mapi možemo porediti sadašnje stanje , označeno crtom, te Lisabonski prijedlog Ustavnog preuređenja BIH koji je bio uvjet za priznanje BIH nakon referenduma.

Sve tri strane ovo su prihvatile prije svih mogućih sukoba. A onda je Alija Izetbegović povukao potis za mir i podigao penkalu za rat.

Na nagovor američkog diplomate Zimmermana.

Budući da upravo uloga US administracije ima uske veze s početkom rata u BIH Index to naravno ne smije objaviti. No barem ne mora objavljivati laži.

Što mislite hoće li američki Faktograf kazniti amrički megalomanski mastodont Index za objavu dezinformacija?

Ili će samo kazniti maleni i nebitni hrvatski HRT.

Ili će kazniti nas koji smo upravo objavili istinu?

Prema ovom planu Srbi su kako vidite pristali biti rascjepkani u 6 odvojenih teritorijalnih cjelina. Hrvati su pristali na jako malen teritorij rascjepkan u 4 cjeline. Bošnjaci su bili podijeljeni na samo 2 cjeline. Državna vlada bila bi građanska. Predsjednik jedan.

Tko je onda počeo rat gospodo s Indexa?

- Advertisement -

37 COMMENTS

  1. E svašta…ispada kako su Serbi činili samo dobra djela za vrime rata.
    Valjda nisu nikog ni ubili…nije valjda,nisu sigurno..

  2. I vi stvarno presucujete ovaj clanak…sta je hrvati pa zar mozete ove lazi istrpit…🙋‍♂️❤🇧🇦🇩🇪🇬🇧🇮🇱🇺🇸🇭🇷

  3. Formacije koje su upale u Sijekovac bile su izmiješane Bošnjacima i Hrvatima, ali se moglo utvrditi da su pripadale Hrvatskoj vojsci (HV), Hrvatskom vijeću odbrane (HVO) i Hrvatskim odbrambenim snagama (HOS).

      • Oglašen je krivim zbog učešća u ubistvima, maltretiranju i pljački srpskih civila na području Sijekovca u martu i aprilu 1992. godine. Nekadašnji je pripadnik Interventnog voda Prve bosanskobrodske brigade, koja je kasnije prerasla u 101. bosanskobrodsku brigadu HVO-a.

  4. Ima li itko da istinu govori osim 4 usljiva sovinisticka kvazi novinara poskoka. Index je za vas izmislio novinarstvo. Vi ste nesto kao Informer Srbijanski.

  5. Sva tri plana su bila bolja nebi bilo 100000 poginuli nebi bilo zločina bili bi sada u EU oni su prihvatili ovu dejtonsku podjelu što Zubak nije htjeo potpisati i sad plaću za povučenim potpisima i gledaju da se namire na hrvatskim prostorima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

ORCI HRVATSTVA: Je li prosječani “penaš” – glasač g. Penave, glasao za izbacivanje Srba ili HDZ-a iz vlasti? Prema ogorčenju DP birača čini se...

Penaš bi se mogao definirati kao povratnik na birališta,  humanoidni organizam regresivnog, izumirućeg političkog bivstvovanja. Dosta je snižene inteligencije...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -