Subota, 4 svibnja, 2024

MILJENIK BOŠNJAKA: Mektić za 9. januar objavio fotografiju iz ratnih dana

Must Read

Najnovija objava na Twitteru uvijek agilnog Dragana Mektića, koji se prisjetio ratnih dana i priložio fotografiju iz tog perioda.

Dok u drugom bh. entitetu traje obilježavanje 30-godišnjice nastanka Republike Srpske, istovremeno se odvija i prepucavanje između vlasti i opozicije oko toga čije je doprinos veći u stvaranju RS-a i tko je koliko žrtava za nju dao u posljednjem ratu.

U prilog tome ide i najnovija objava na Twitteru uvijek agilnog Dragana Mektića, koji se prisjetio ratnih dana i priložio fotografiju iz tog perioda.

 Jedna moja iz ratnih dana. Koridor, Obudovac. A Špirić polaže cvijeće i žao im što nema opozicije – napisao je uz svoju sliku u uniformi, u nastojanju da dokaže svoj doprinos u stvaranju manjeg entiteta Bosne i Hercegovine.

- Advertisement -

27 COMMENTS

  1. Erdoganovi plaćenici u RS-u – uvijek kad politički potonu kaopotturčeni SDS – uvijek se sjete da su ipak Srbi 🙂 …

  2. KOLIKO SU MUJA ODRADILI DAVOR DRAGICEVIC I DRAGAN MEKTIC. ALI BITNO JE DODIKA POKUSAT SRUSIT PA SE MUJO HVATA ZA SLAMKU.

  3. RS JE GENOCIDNA TVOREVINA SVETOSAVSKI KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne
    Na genocidu BOSNJAKA i hrvata…zahvaljući krivoustom Njofri…

        • To ti iz teftera niže đematske učio ? Svi ste zadojeni tim karađorđevom i nekakvim dogovorom o podjeli, na dunjaluku još nijedan dokaz u prilog tome šupljaku. Dok vi nk bossi pushite taj šupljak, rudari vrište od gladi, a voždovi vam ćeifaju begovski. Samo nastavite, daleko ćete dogurati.

    • Sve to, da. I prznade istu babo of Holiday Inn Nation. Koji cinicni jazuk, jelde? 🙂
      Babo prizno genocidase, I narugao vam se svima do kraja postojanja bih. Ne zaboravi, svemu dodje kraj, pa i peksinluku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -