Petak, 3 svibnja, 2024

Željana Zovko reagirala na izjave aktivistice njemačkih Zelenih

Must Read

Europarlamentarka Željana Zovko osvrnula se na komentar bivše direktorice Ureda zaklade njemačkih Zelenih u Sarajevu Marion Kraske, koja je preko Twitera reagirala na njezino gostovanje u programu Radio-televizije Herceg Bosne.

Optužila ju je da podržava Tuđmanove ideje o Velikoj Hrvatskoj, pozvavši Europske pučane i Europsku komisiju da zaustave takve destabilizirajuće politike.

Evo što na to kaže Željana Zovko.

- Advertisement -

7 COMMENTS

  1. Svaka čast Željani na ovoj izjavi 🙂 <3 ali – ipak bi Željanica mogla malo poraditi na elokventnosti 🙁 !

    Mi kladioničari se držimo lakonske kratkoće izričaja pa bi mi to rekli ovako: Njemačka Zelena Erdoganova govvna šire islam po Europi i te ljude bi trebalo slati na robiju zbog veleizdaje Europe!

    OTPOR HODŽAMA I ERDOGANOVIM PLAĆENICIMA!

    • “zeleni” su čista agentura šoroševih nwo globalista. zato se pripadnik te iste falange, onaj uštinuti za plenkyguzu, pravi blesav i kao da ništa nije čuo.

      • I Zlikovac Soroš je samo korisnik čuvenog Erdoganovog “Fonda za Globalni Džihad” , dobri moj 🙁 … Sve zlo potiče od Islamskog Lava sa Bosfora – znamo mi elitni kladioničari dobro šta pričamo 😉 !

        No, kad već netko spomenu kladionice, u jednom ćošku (hrvatski: kutu, o.a.) elitnog nargila-bara “Sweet Smoke” sam otvorio i kladionicu “Džennetski Zgoditak 😎 ” – jedino kod Hase je glavni zgoditak uvijek zagarantiran 😎 – il na ovom – il na Onom svijetu 😎 ! Bujrum!

  2. Zeleni fašisti nemaju kome držati predavanja iz “demokratije” pogotovo ne otkako su htjeli ukinuti Božić i kršćanska imena

    • Kako se zova ona hrvatska Zelena žguba 🙁 – na nju ne bih ni biciklo naslonio 🙁 ? E, od nje treba krenuti…

  3. Zeljana osim laprdanja nista konkretno nije napravila, bas ‘nako kako joj trazi anemicni gazda.
    Stoga mi nije jasno zasto partijski zombiji u komentarima “svrsavaju” na njene niskorisne izjave. ACTA, NON VERBA drugarice Zovko.

    • Blankić, bona 🙂 – pređi Ti u Hasin tabor pa da Te Tvoj Hasica malo šćoli za guzu 😎 – svidjeće Ti se to više od politike 🙂 !

      Što Komšiću do koljena bješe 🙁 – dobrom Hasi po zemlji se vuče 😎 !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -