Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

DODIK: Bez badnjaka u zgradi Predsjedništva BiH, Srbi tamo nisu dobrodošli

Must Read

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da danas nije unio badnjak u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu jer Srbi tamo nisu dobrodošli, već su odatle istjerani.

Dodik je naglasio da “to ne pripada Srbima, mi smo odatle istjerani, 158.000 Srba je istjerano iz Sarajeva”.

– I kada bilo što srpsko tamo manifestira, oni uzmu tu sliku i govore kako su tolerantan grad, a nisu. Kada se sve ovo dešava, oni će pozdraviti, ali to nije pravi odraz neke iskrene podrške. Iz tog razloga badnjak nije u zgradi Predsjedništva BiH – rekao je Dodik, prenosi Srna.

Dodik je naglasio da nije za to da se od svega prave nekakve karikature.

– Јa sam čovjek posvećen svom narodu i vjeri, a ovo je dan kada se Srbi okupljaju u krugu obitelji i crkve – rekao je Dodik./HMS/

- Advertisement -

142 COMMENTS

  1. Dodik je realan i iskren čovjek. Za koga organizirati božićni prijem i domjenak u Predsjedništvu kad ona dva muslimanska člana Predsjedništva, Sejdo i Džafer, samo gledaju kako Dodika istjerati iz Predsjedništva. Najprije im je uspjelo istjerati Hrvate iz Predsjedništva, a sada je spomenuti muslimanski dvojac uspio istjerati i Srbe iz predsjedništva BiH. To je ta graDŽanska i multietniĆka BiH o kojoj muslimani pričaju i na kojoj rade.

  2. Kako Sanja udata Vlaisavljević (suprug srpske nacionalnosti), od oca Rešada Bucalovića i majke rođene Hasanbegović može da slavi katolički Božić! Koja kompleksašica! Stidi se onoga što jeste.

      • Hoće karakterna kurvetina da zauzima radno mjesto Hrvata, a možda i hrvatsko državljanstvo. Ona je Bošnjakinja, muslimanka po ocu i majci, a priča o svinjetini. Za Komšića Hrvata po rođenju i porijeklu nešto govorite, a muslimanku po ocu i majci doveli u hrvatske redove, da zauzima radna mjesta Hrvatima i hrvatskoj djeci. Sramotno. Hrvati idu po Irskoj konobarati, a muslimanka Sanja po ocu i majci, udata za Srbina Vlaisavljevića sjedi na mjestu predviđenom za Hrvata.

          • Joj, jesu glupi iz HDZ-a BiH. Još se Sanja Rešada Bucalović od majke Hasanbegović, udata za Srbina Vlaisavljevića, treba kandidirati za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda pa da Komšiću kažu da nije Hrvat. Sramota.

      • Tako možete dovesti na tisuće Enesa, Esada, Hasana u HDZ BiH, dati im poslove. Još im sredite hrvatska državljanstva. Svaki će vam biti kao ova Sanja, a Hrvati će da se iseljavaju iz BiH. Sram da je bude, a i glupavi HDZ BiH koji se kao fol brine za hrvatske interese. Stvarno sramota.

        • Možete vi pisati minuse, ali ona je ista kao onaj Enes u nekoj bh. skupštini koji se piše kao Hrvat I zauzima hrvatsko radno mjesto. To i Sanja isto radi, muslimanka po ocu i majci. A HDZ BiH je podržava jer njima drži stranu. Strašno kako ste jadni.

          • U čemu je razlika između muslimana iz SDA koji se predstavi kao Hrvat i zauzme hrvatsko radno mjesto i Sanje Rešada Bucalović od majke Hasanbegović koja se u HDZ-u BiH predstavi kao Hrvatica i zauzme hrvatsko radno mjesto. Nema razlike i nema Hrvata. Odoše konobariti u Irsku. Možete vi ljudski zaposliti Sanju V., ali da muslimanka po ocu i majci zastupa hrvatske interese. Pa vi ste idioti. Još joj sredite hrvatsko državljanstvo, konjine jedne.

          • Eto koliko je šuplja ta priča o predstavljanju naroda u BiH i ovim HDZ BiH pokazuje da uzurpira prava hrvatskog naroda u BiH tako što je na mjesto Hrvata zaposlio Sanju Rešada Bucalović od majke Hasanbegović, udatu za Srbina Vlaisavljevića dok hrvatska djeca konobarišu po Irskoj.

  3. Od srca želim sretan Božić svim pravoslavcima.
    Slava Bogu na visini a na zemlji mir ljudima dobre volje.
    Hristos (Krist) se rodi !

  4. Nama nema druge nego da sa srbima organizujemo mirne proteste protiv ove trotura SAD i EU. Treba organizovati autobuse iz djelova gdje zive hrvati i srbi i odrzati mirne proteste ispred zgrade ambasade SAD, mozda da to pomogne da shvate vec jednom da ovo vise neide ovako.

  5. Hajd nek neko amerikancima i njihovoj ambasadi u bih kaže ovo što je Dodik upravo rekao. Smijete li uvlačhiguzi? Kapa dole i naklon do zemlje, dodo!

  6. Nego gospodo Krscani-Hriscani,ja se bas ne razumijem u vasu lijepu vjeru,mozete li mi objasniti zasto je Is.s Krst promijenio vjeru,roden je bio kao Zidov…Je li to zbog. Ekonomske situacije ,Ili sto je bio prevrtljivac Ili neceg trecega? .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -