Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ZGROŽENI ŠEŠELJ KOMENTIRAO STANKOVIĆEVU EMISIJU: Razočaran viđenim u ‘Nedjeljom u 2’! ‘Kmetske duše su na koljenima pred neprijateljima srpskog naroda’

Must Read

Notorni srpski političar Vojislav Šešelj unatoč haškoj presudi i dalje je rado i često viđen gost u tamošnjim medijima, pa tako u jutarnjem programu TV Pink redovito komentira aktualna događanja.

Jutros se dotakao i ovotjedne emisije “Nedjeljom u 2” kojoj je gost bio beogradski voditelj Zoran Kesić. Dakako, emisija ga nije ni malo dojmila, barem ono što je čuo o njoj.

“Kmetske duše na koljenima pred neprijateljima srpskog naroda ne bi li neku sitnu korist za sebe dobili. Ništa mu u Srbiji ne valja, a u Hrvatskoj mu je sve lijepo… Što ne ostane tamo?”, izjavio je Šešelj o Kesićevom gostovanju kod Aleksandra Stankovića.

Što bi smo išli tamo na ljetovanje?

Dakako, iskoristio i prigodu da oblati i Srbe koji u Hrvatsku odlaze na ljetovanje. Kaže da ih ne razumije.

“Što bismo išli tamo na ljetovanje? Zar Srbija nema dovoljno lijepih planina, rijeka, sela? Što će nam more pored Srebrnog jezera?”, upitao se.

Ako ništa, pokazao je razumijevanje za one koji odlaze obići svoju imovinu,i obitelj, ili odu na pogreb ili vjenčanje.

- Advertisement -

12 COMMENTS

  1. Ovaj lik je postao pravi klovn. Ubio se za rijaliti.
    U šta sprca godine?! Kažu da su ga zvali u Zenici Vojka. No dobro ne treba se rugati ničijoj nesreći, a s druge strane možda je i uživao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

JEDAN KANDIDAT ZA PLENKOVIĆEVOG MINISTRA MANJE: Zbog sumnje na korupciju uhićen bivši pomoćnik hrvatske ministrice kulture

EPPO je, ne navodeći njihove identitete, izvijestio da su sva trojica uhićena u ponedjeljak na zahtjev Ureda koji je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -