Published On: Sri, pro 15th, 2021

VESELO U SABORU: Raspudić prišao Grbinu. HDZ-ovka mu vikala da stavi masku…

Hrvatski sabor donio je Izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti sa 77 glasova za i 27 protiv.

U jednom trenutku je stanku tražio SDP-ov Peđa Grbin.

“Na početku pandemije se sjelo i razgovaralo. Ti razgovori su trajali tri dana, a nakon toga HDZ može što hoće. Vi ste svojom tvrdoglavošću doveli do toga da ljudi prosvjeduju, a da ovi koji parazitiraju na smrti skupljaju potpise za referendum. Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi. Ali ovdje imamo priliku ispraviti greške”, kazao je Grbin.

Sukob Grbina i Raspudića

“Ovim parazitima pružam ruku suradnje. Izađite za govornicu i pozovite građane da se cijepe pa ćemo ih i mi pozvati da podrže referendum. Sram vas bilo!” vikao je Grbin i dobio opomenu jer je prešao vrijeme za izlaganje.

Zatim se Nino Raspudić dignuo iz klupe, došao do Grbina i počeo mu nešto glasno objašnjavati. Do Grbina je došao i Miro Bulj.

SDP: Pokušaj fizičkog razračunavanja, jadno i bijedno

Na Twitteru je reagirao i SDP.

“Danas smo svjedočili sramotnom ponašanju zastupnika Mosta. Pokušaj fizičkog razračunavanja s političkim neistomišljenicima, čini se, nije im nepoznanica. Jadno i bijedno. Ovakvom uličnom ponašanju tih korona profitera i prodavača magle nije mjesto u Hrvatskom saboru”, objavio je SDP.

Raspudić nakon sjednice:

“Nisam imao nikakvu namjeru prema Grbinu, ali kad vas netko naziva ubojicama i parazitima na smrti… A mi samo želimo organizirati referendum! Mi smo ostali jedina oporba u saboru. Tko je pobio ljude u zadnjih mjesec dana, kad su dopustili ulazak ljudima s covid-potvrdama u bolnice?” rekao je Raspudić.

“Nisam htio nikoga tući, nikad nisam nikoga tukao. Spala mi je maska u jednom trenutku i onda je tu kolegica Glasovac rekla da stavim masku, a ja sam joj rekao da je HDZ-ova higijeničarka”, kaže.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Hrvoje
Hrvoje
7 mjeseci prije

Ajmo Nino samo jako protiv prasca!