Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Političari iz Republike Srpske ne žele se sastati sa zelenima

Must Read

Nenad Stevandić, Snježana Novaković Bursać, Sredoje Nović i Branislav Borenović, članovi Interesorne radne grupe za izmjenu izbornog zakona, izjavili su danas, piše agencija Srna, da neće sutra razgovarati sa zastupnicima grupe Zelenih/EFA u Europskom parlamentu Romeom Franzom i Tomasom Waitzom.

Stevandić je rekao “da su europski zeleni na konvenciji usvojili dokumente u kojima je puno negativnih i proizvoljnih stavova u vezi sa pozicijom Republike Srpske i njenih dužosnika”.

Oni su faktički već zauzeli jednu vrstu političkog stava. Onaj tko hoće doći i razgovarati sa nama, ne može da nas prije toga vrijeđa. To je razlog zbog kojeg neću biti sutra na sastanku sa zastupnicima zelenih, a sve sam to prenio i kolegama iz koalicije”, izjavio je Srni Stevandić, koji je i lider Ujedinjene Srpske.

Snježana Novaković Bursać (SNSD) također je izjavila Srni da neće nazočiti sutrašnjem sastanku članova ove grupe, koji, kako je navela, dolaze vjerojatno sa već definiranim stavovima, ali ne i konkretnim rješenjima.

“Interresorna radna grupa je obavila razgovor sa službenim predstavnicima EU i SAD i treba da se razgovara sa nekim tko može doprinijeti pronalasku ključnih rješenja”, rekla je Novaković Bursać.

I član Interresorne radne grupe iz Republike Srpske Sredoje Nović (SNSD) potvrdio je Srni da neće nazočiti sutrašnjem sastanku sa zastupnicima Zelenih u Europskom parlamentu kao ni Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

- Advertisement -

44 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

44 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

REUTERS: Putin želi prekid rata u Ukrajini na trenutnim linijama razdvajanja?

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je zaustaviti rat u Ukrajini uz pregovore o prekidu vatre koji bi priznali trenutnu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -