Published On: Pon, pro 13th, 2021

Na Facebook stranici HDZ-a uposlen je netko tko jako uvredljivo piše o MOST-ovcima i Raspudiću. Zamislimo da ovim tonom prozovu “partnersko” im Sarajevu?

HDZ je objavom na Facebooku odgovorio na današnju izjavu mostovca Nine Raspudića, koji je premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića pozvao na sučeljavanje i to pred zatvorom u Remetincu.

“Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života hrvatski građana!

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om i krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a”, objavila je vladajuća stranka.

“Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrej Plenković, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona”, stoji u objavi HDZ-a.

“Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života građana”, objavio je HDZ.

“Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!” zaključuje se u objavi vladajuće stranke.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Robin Moon
Robin Moon
8 mjeseci prije

Nije lose Nini malo srezati krila.

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Robin Moon
8 mjeseci prije

reže si ih sam

Josko
Josko
8 mjeseci prije

Isto kao što je Nino seciro sarajevske unitariste i nihovu politiku tako isto secira kriminalnu organizaciju hdz.U srž i do detalja.

Mundzuk
Mundzuk
8 mjeseci prije

Sve je ovo ok. Ovo je demokatija. Hrvati između sebe politički se hebu. To je normalno. I u Srbiji, Srbi između sebe se politički hebu. Takođe normalno.
Ali u BiH 3 naroda između sebe se hebu. I to jedan većinski protiv druga 2 manjinska. Pučki, seljački, nedemokratski. Metodama prisile, laži, obmane. E ovo nije demokratija. Ovo je diktatura, autoritatizam, fašizam… Loše. Loše.

Andrijica Simic
Andrijica Simic
8 mjeseci prije

od yutelovca sin