Na Facebook stranici HDZ-a uposlen je netko tko jako uvredljivo piše o MOST-ovcima i Raspudiću. Zamislimo da ovim tonom prozovu “partnersko” im Sarajevu?

HDZ je objavom na Facebooku odgovorio na današnju izjavu mostovca Nine Raspudića, koji je premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića pozvao na sučeljavanje i to pred zatvorom u Remetincu.

“Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života hrvatski građana!

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om i krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a”, objavila je vladajuća stranka.

“Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrej Plenković, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona”, stoji u objavi HDZ-a.

“Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života građana”, objavio je HDZ.

“Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!” zaključuje se u objavi vladajuće stranke.