Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Navijači Zrinjskog na tribini izvjesili lik Slobodana Praljka

Must Read
Navijači Zrinjskog na tribini su okačili zastavu s likom  Slobodana Praljka.

Time su navijači Zrinjskog odali počast hrvatskom generalu koji je prije četiri godine, točnije 29. studenog 2017., izvršio samoubojstvo prije nego što je sudac do kraja pročitao presudu u kojoj ga se osuđuje na 20 godina zatvora zbog ratnih zločina počinjenih u BiH.

Sudačka četvorka na čelu sa Admirom Musićem iz Sarajeva nije reagirala bog sporne fotografije, baš kao ni delegat Safet Radmilović iz Goražda.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Podsjetimo, prije dvije godine slična stvar se dogodila i u Širokom Brijegu kada je Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznila Široki Brijeg zbog “slučaja Praljak”.

Popularni Škripari, su u prvom poluvremenu podigli fotografiju Slobodana Praljka uz transparent sa natpisom “Živio sam časno, izdale me Jude, vašu optužnicu ne prihvačam, ‘časni’ sude”.

Susret je zbog toga preikunt na sedam minuta, a nastavljen je nakon što su Škripari napustili sjevernu tribinu stadiona Pecara.

Široki Brijeg je platito kaznu u iznosu od 3.000 KM, a sjeverna tribina stadiona Pecara bila je zatvorena u naredne tri utakmice piše klix.

Na portalu Klix u naslovu stoji da je Praljak osuđeni ratni zločinac iako znaju da je on založio svoj život obarajući tu tvrdnju prije kraja same presude.

- Advertisement -

62 COMMENTS

  1. General Praljak je najčestiji Hrvat koji je postojao. Neka mu je vječna slava i hvala za sve što je učinio za svoj narod!

    Hrvatski političari, pokažite i Vi malo više časti i poštenja, neka vam pokojni General bude svijetli uzor!

  2. Čast i ponos ne postoji u svijesti isilovih bosanskih talibana, jednostavno je njima nemoguće objasniti kako časno hrvatsko srce za svoj narod gine🇵🇾

  3. Ne,izvjesili su lik RATNOG ZLOCINCA Slobodana Praljka.
    Ratnog zlocinca.
    Dok god slavite ovakvs gohvna bit cete majorizirani,usutkavani,ponizavani.

  4. I šta je tu čudno!?
    Sva tri naroda imaju svoje heroje i to se mora poštovati ako se iole želi živjeti kao komšije.
    Ja kao Srbin nemam se pravo negativno odnositi prema tome jer bih time vrijeđao komšije Hrvate.

  5. Ja kao Bosnjak nista nemam protiv Slobodana Praljka,on je stao uz svoj narod u ratu kao i sto je stao Izet Nanic uz svoj,ili Miso Pelemis uz svoj.Licno mislim da Praljak nije naredio nikakav zlocin ili bilo sto drugo sto bi se kosilo zenevskoj konvenciji.Covjeku je zena bila Bosnjakinja,pomogao je nas narod,postoje i dokumentovani dokazi.Jednostavno je izigran na kraju od vlastiti snaga da bi se sacuvale glave upravo oni sto su ODGOVORNI.

    • Praljkova žena nije bila Bošnjakinja, Generalu su sudili Erdoganova plaćenička g-o-v-n-a ali, nikada više BiH ć-a-f-i-r-i-m-a neće suditi islamisti i Erdoganovi lobisti, to ti garantiramo !

      • Sad Erdogan upravlja Haskim sudom. Pa vi postajwtw isti Srbi. Pobjedili na Kosovu Polju. Citavu istoriju prepravljate i svi su protiv vas

    • Niti jedan pošten čovjek, koji je imalo poznavao pok. generala, ne može tvrditi ništa drukčije, naprosto zato što Hamza govori istinu. Hamza, hvala na korektnosti!

  6. Cuj general?
    Kakav crni general,smece bilo propali redatelj,jedina prednist mu je bila sto je sjedio sa Gojkom Suskom u klupi.
    Ratni zlocinac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -