Petak, 3 svibnja, 2024

Nikšić naredio Lijanoviću da preda dokumentaciju

Must Read

Federalni premijer Nermin Nikšić uputio je akt kojim se od federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerka Ivankovića Lijanovića zahtijeva da se Upravi za neizravno oporezivanje BiH ustupi tražena dokumentacija.

Nikšić je potvrdio da je primio urgenciju Uprave i postupio u skladu sa njom.

“Još nemam povratnu informaciju iz Ministarstva, ali se nadam da će se to ispoštovati, na čemu i insistiram. Smatram da je Vlada FBiH do sada pokazala da joj je u interesu uvođenje reda, plaćanje obveze prema državi, te sprječavanje nezakonitog bogaćenja. To treba biti u interesu svakog ministra”, rekao je Nikšić.

Federalno Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, na čijem čelu je Lijanović, opstruira istragu Uprave za neizravno oporezivanje u akciji “Meso”, rekao je glasnogovornik Uprave Ratko Kovačević.

SRNA

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -