Petak, 3 svibnja, 2024

OVAJ PUT NE LAŽE, JER SVE SU EFEKTNO POSAKRIVALI: “Iza Armije RBiH nisu ostale masovne grobnice i logori”

Must Read
Šefik Džaferović, Arapima omiljeniji član bošnjačkog dvoPredsjedništva BiH, danas je na obilježavanju 29. godišnjice osnutka 4. Korpusa Armije RBiH u etnički očišćenoj Jablanici, gradu mudžahedinskih logora, gradu povrh Grabovice jazao kako iza te vojske nisu ostale grobnice ni logori.
Nema danas traga logoru u Jablanici, niti svjedoka a nakon Grabovice nije ostao niti jedan grob. Sve je pobacano u Neretvu.
Bez obzira na sve ova Džaferovićeva izjava može se okarakterizirati kao govor mržnje i negiranje presuda Armiji BIH. Al nema veze, on ima imunitet i sve da nema tu je Tužiteljstvo BIH koje ga neće tužiti.

“Trebamo biti ponosni na sve što smo uradili u praktično nemogućim uvjetima. Tamo gdje je bila Armija RBiH dokle je dopirala legalna vlast, legalne vlade Republike BiH, poštovana su ljudska prava svih ljudi, očuvani su svi kulturno-historijski, vjerski objekti i spomenici”, rekao je Džaferović i dodao kako “iza Armije RBiH nisu ostale masovne grobnice i logori, vodila je obrambeno-oslobodilački rat, dok su agresorske snage, koje su napale BiH, učinile sve suprotno”.

- Advertisement -

41 COMMENTS

  1. Rostovo , Uzdol ,Bugojno ,buhine kuće ,križančevo selo , Grabovica ,vozuća ,kazani ,Bratunac , sve “humanitarna pomoć” Hrvatima i Srbima od strane “časne” armije BiH

    • Islamski fasisti danas iz Sarajeva su PREVAZISLI GEBELSA U FASISTICKOJ NJEMACKOJ, o cemu svjedoci nekoliko notornih istina i to:

      1.Zlocinacka ABIH ciji je rukovodni kadar bio i Dzaferovic je PRVA ARMIJA KOJA JE RITUALNO SJEKLA GLAVE SRPSKIM VOJNICIMA KOD TESLICA…

      2.Fasisticka i zlocinacka islamisticka ABIH je LEGALNO IMALA ODREDE UBICA ,,SEVE,, I ,,BISERE,, koji su sluzili DA UBIJAJU SVE PROTIVNIKE VLASTI ZLIKOVCA ALIJE IZETBEGOVICA kao i DA UBIJAJU PREOSTALE SRBE I HRVATE U SARAJEVU, TUZLI, ZENICI I DR.

      3.Zlocinacka fasisticka islamisticka ABIH nije ubijala samo Srbe i Hrvate VEC JE UBIJALA I MUSLIMANE PA JE TAKO POBILA PREKO 5000 MUSLIMANA U VELIKOJ KLADUSI.

      4.ZLOCINACKA FASISTICKA ISLAMSKA ABIH JE SVE ZLOCINE CINILA POD NEPOSREDNIM RUKOVODJENJEM OD STRANE FASISTICKE AMERIKE, ENGLESKE I NJEMACKE. POTPORA FASISTICKE AMERIKE, ENGLESKE I NJEMACKE JE KONTINUIRANA U RATU I DO DANAS.

      5.ZA POSEBNE ZASLUGE U UBIJANJU, SJECENJU GLAVA I MASAKRIRANJU SRPSKIH LESEVA, ABIH JE DODJELJIVALA POSEBNA RATNA PRIZNANJA ,,ZLATNE LJILJANE,, NESTO POPUT FASISTICKIH GVOZDENIH KRIZEVA U SS NJEMACKOJ.

      6.JEDAN OD ZASLUZNIH ZLOCINACA ABIH I DOBITNIK ,,ZLATNOG LJILJANA,, ZA ZASLUGE U UBIJANJU SRPSKE DJECE PO SARAJEVU JE I DANASNJI BOSANSKI CLAN PREDSJEDNISTVA NEOSUDJENI RATNI ZLIKOVAC ZELJKO KOMSIC.

  2. Ovo je u sklopu one priče o procesuiranim i neprocesuiranim zločinima.

    Islamistički zločini nad BiH Hrvatima su jednostavno neprocesuirani zločini.

    Oni vjeruju da im je Haški sud oprao krvave ruke svojim ignoriranjem njihovih zločina i zvjerstava nad Hrvatima.

    Pa sad mašu njima i traže od sviju da se prave da ne vide krv na njima i da njihove zločine zaborave.

    Al ne ide to tako. Nema suda koji je ovlašten da halali zločin u ime žrtava.

    A ako ovo Džaferovićevo laganje ne spada pod tzv. Inzkov zakon onda ništa ne spada.

  3. Upravo tako.
    Masovne grobnice,etnicko ciscenje,konc logori i pokolj su ostali iskljucivo iza paravojnih snaga bosanskih pravoslavaca i katolika. Za te zlocine su i osudjeni.
    Razlog:oni nas smatraju “ostacima turskog okupatora” i misle da imaju sva prava da nas istrijebe sa ovih prostora.
    Tako da prica “svi su jednako radili zlocine” nema nikakav znacaj nigdje.

    • Ma kako izjednačavanje a vi ste najveće zločine napravili nad Hrvatima po cijeloj Bosni i Hercegovini gdje ste god mogli.
      imali ste logore ubijali ste gdje god ste mogli sva sela bez obzira je li vojnik ili dijete ili starac ili žena.
      sreća je pa niste mogli osvojiti enklave po srednjoj Bosni bile bi to Srebrenice u vašem aranžmanu.

  4. Dobro Džafa, jedno lagano pitanje: koliko se podijeli šatro državljanstava bih Arapima, a koliko Azijcima? Bezbeli u ratu i nakon rata ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -