Nedjelja, 5 svibnja, 2024

BAŠ KAO U RATU: SDA preklinje Hrvate da smire Srbe, i poprave što je SDA uprskala. Zazvrat im se nudi privremeno odustajanje od maltretiranja?

Must Read

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović objavio je kako se danas susreo s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem.

 Čović je naveo na društvenim mrežama kako se sastanak dogodio u nastavku svečanosti zatvaranja twinning projekta “Osnaživanje i nastavak podrške parlamentima u BiH u poslovima europskih integracija”.

“Što skorija stabilizacija političke situacije u našoj domovini, uklanjanje svih oblika nejednakosti, izgradnja i ubrzavanje EU integracija te očuvanje mira i pojačani dijalog naši su zajednički prioriteti”, poručio je Čović.

Nakon dužeg razdoblja ovo je prvi susret ova dva lidera, a dolazi u vrijeme ozbiljne političke krize koja trese BiH. Vrijedi istaknuti da je Milorad Dodik, dok su Čović i Izetbegović pročali o stabilizaciji situacije, u Predsjedništvo doveo harmonikaša i napravio show u zgradi državnih institucija.

- Advertisement -

54 COMMENTS

  1. Savjet Hrvatima u BIH istupite iz svih funkcija u BH isto kao sto su Srbi ucinili dok se ne usvoji Izborni zakon ili dok nedobiju HERCEGBOSNU..

  2. RS je do temelja razorena i uništena, demografski, privredno, ekonomski, moralno, pretvorena u zarobljenu i praznu ljušturu u kojoj ništa ne funkcioniše i sve je podređeno samo jednom čovjeku i jednom centru moći u kojem se donose sve odluke. I dok statistički podaci govore da su građani RS-a među najsiromašnijim u Evropi, imaju najniže plate, penzije i životni standard, procjenjuje se da je porodica Dodik jedna od najbogatijih u regionu”, navodi, između ostalog, Vukanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -